Diyarbakır'da saldırı

Helldorado

A Drinking Song
HH Üyesi
Reaction score
0
Diyarbakır'da polis servis aracına bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Yenişenir ilçesi Seyrantepe mevkisinde Diyarbakır-Silvan kara yolu üzerinde seyir halindeki polis servis aracına Aziziye Mahallesi ara sokaklarından henüz kimliği belirsiz kişi veya kişilerce saldırı düzenlendi.

Saldırıcı sonucu yaralananlar bulunduğu bildirildi.

Kaynak

srfSizLer AzdıLar Yine köpekLer ALLah ßeLaLaRINI Versin.

Bende tam şimdi haberi verecektim iyi ki sayfayı yeniledim.
Hainler elbet bu yaptıklarının cezasını en ağır şekilde ödeyecekler.

artık ciddi bir şekilde ele alınmalı bu konu
ıvır zıvırla meşguliyeti bir kenara bırakmak lazımm
yeterrrrr

Allah belalarını versin bu şerefsizlerin.

2 polis şehit 14 de yaralı varmış
Allah rahmet eylesin

Diyarbakır'da Abdülgaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu'nun servis aracı kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı. Olayda 5 polis şehit olurken 23 poliste yaralandı

Edinilen bilgiye göre, akşam saat 17,20 sıralarında polis okulundan çıkan polisleri taşıyan servis minibüsü Silvan yolu üzerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla tarandı.

282q2hs.jpg

24e3kpd.jpg

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Bende ne oluyor diyorum akşamdır bi sren sesleri dicle üni. öğrencisiyim de allah sabır versin milletimize devletimize

o.çocukları azdılar harbi azdılar .
Bi iki tanesini kazığa oturtup ibreti alem için tüm dünyaya görüntülerini yayınlıycaksın-ki sabrın sınırlarını zorlamanın ne olduğunu anlasın şerefsizler
Rabbim şehadetlerini kabul etsin şehitlerimizinn
Bunu yapan Şerefsizleri Kahhar ismi şerifi hürmetine bu dünyada ahirette azabıyn en şiddetlisiyle KAHREYLESİN...!

sereffizler bunlar hepsinin taaaaaaaa.q

Ne kadar tesadüf teskere günü
adamlar siz ne kadar dışarıda harekat yaparsanız yapın biz içinizdeyiz mesajı vermeye çalışyorlar.
biraz daha ileri gitmezler artık bence bu olay şimdilik son.

biraz daha ileri gidilirse Türkiye Irak'a girmek zorunda kalacak ve Kuzey Irak'a ambargo uygulamak zorunda kalacak.

şimdilik bunu göze alamazlar.

Neden önlem alınmıyor nerede yanlış yapıyoruz diye soracağımıza yine vatan sağolsun diyelim.

Geri