Diyarbakır'da patlama: 2 yaralı

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Reaction score
0
Diyarbakır'da henüz tespit edilemeyen bir cismin patlaması sonucu 2 çocuk yaralandı

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Sur ilçesi Hasırlı Mahallesi Zıngıllı Sokak üzerinde bulunan çöp dökme alanında meydana geldi. Okuldan gelen Cihan Varlu ve Ömer Bozkurt evlerinin önündeki alanda oynarken buldukları cismi kurcalamaya başladı. Henüz tespit edilemeyen cismin patlaması sonucu 2 çocuk yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampusu'na kaldırılarak tedavi altına alındı.

Patlamada oğlu yaralanan Emine Varlu, olay esnasında evde oturduğunu söyledi. Varlu, "Evde oturuyordum, çocuklar gelerek oğlumun yaralandığını söyledi. Olay yerine gittiğimde oğlumun bacak ve omzundan yaralandığı gördüm. Kayınpederim oğlumu ve beraberindeki diğer çocuğu hastaneye kaldırdı" dedi.

Olay yerine sevk edilen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri patlayan cismin ne olduğu yönünde inceleme başlattı. Polis ekipleri görgü tanıklarını dinleyerek olay yerindeki parçaları toparlayıp incelemelerini sürdürüyor.

KaynaK

Ekli dosyalar

• 131713079970104095.jpg
    131713079970104095.jpg
    90.2 KB · Görüntüleme: 37
Geri