Diyanet İşleri Başkanı Bardakoğlu Tartışmalara Son noktayı koydu

yo ya, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Bardakoğlu bilmiyor ya,

İlahiyatçı olmayıpta bu işin uzmanı olan insanlar biliyor. İslam dininde Başörtü emri olmadığını yaw.

Çok merak ediyorsanızsa Hackhell'imizde arar bulursunuz.

vakit gazetesi yine kışkırtma yapıyor..

başlıkları haberleri tamamıyla hakaret ve kışkırma içeriyor... basın özgürlüğü bu demekki!!!!

bilim adamlarına bilim papazı demişler ama kendilerine molla dense ortalığı birbirine katarlar...

diyanet işleri başkanı,daha önce "dinler arası diyalog"ihanetini övmüştü.Ta o zaman gözümden düşmüştü.Zaten laik ülkede tek mezhebi temsil eden Diyanet işleri mi olurmuş?Olursa da böyle taraf tutar gibi açıklama yapar.

Diyanet işleri başkanının dinler arası diyaloğu övdüğünü hatırlamıyorum, ama bugünkü papayı canlı yayında bi güzel fırçaladığını çok iyi hatırlıyorum..... dinler arası diyaloğu övmüşse de papanın peygamberimizle ilgili hakaretlerini öğrendikten sonra hatasını anlamıştır diye düşünüyorum.....

Diyanet işleri başkanının dinler arası diyaloğu övdüğünü hatırlamıyorum, ama bugünkü papayı canlı yayında bi güzel fırçaladığını çok iyi hatırlıyorum..... dinler arası diyaloğu övmüşse de papanın peygamberimizle ilgili hakaretlerini öğrendikten sonra hatasını anlamıştır diye düşünüyorum.....

Birde şu ihtimal var.Her şeyi çarpıtan Fethullah basını bir şekilde Diyalog ihanetini övüyor göstermiştir.Yada bugün kü haber de cımbızla çıkarma haberlerden biridir.Adamlar Müslümanız diye geçiniyor ama bir türlü gözümde güven saglıyamıyorlar.Alicengiz oyunları ve düzen kurma da üzerlerine yok.

Şu Fettullah Gülen den korktuğunuz kadar kimse den korkmuyosunuz heralde hasta yaşlı ve Türkiye den uzakta. Yaaa biz de niye böyle korkular yok o gelirse bu gelirse diye yok böyle olacak diye.. Korkunun faydası yok olacak olan olur zaten sen saffını belli ettikten sonra ineceğiniz katta ona göre muamele göreceksiniz. Eğer yanlış varsa ilahi adelet er ya da geç tecelli eder.

Allah Allah Aynı Diyanet değil miydi 1990 larda Türbanın Farz olmadığını açıklayan ?

Diyanet İşleri 1950 den bu yana iktidarın oyuncağı haline gelmiştir. Yarın Akp iktidar olmayınca bunun tam tersi açıklama gelecektir.

Guncele tasınmıstır..

Yuce Rabbim butun evreni yaratmıs, agacı, suyu tası tozu topragı, kusursuz insani bide sacı yaratmıs..Bu kadar buyuk seyleri yapmıs bi kıl parcasıyla insanları boleyim dememistir herhalde..

Sac goruncede bi tarafı tahrik olan bi erkek gormedim ben..Yoksa erkektede sac var ortalık gay dolardı vallaha.. =)

Benim mantıgım almıyor belki bilgi eksikligi vs.. bilemem

Akp hükümetin hakim olduğu bir dönemde Ali Bardakoğlu ndan ne kadar samimi açıklama bekleyebiliriz.Ya da Ali Bardakoğlu böyle düşünmese her yere müdahale yetkisini kendinde bulan hükümet ona da müdahale etmez mi?

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır. (beyinledir)

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir.

Geri