diyarland
Banned
- Reaction score
- 0
Vista teması,vista iconları,vista sesleri,vista drive doluluk göstergesi,vista başlangcı
Eklenen Programlar
İnternet Explorer 7
Media Player 11
Nero Micro
Oficce 2003
Foxid reader
Java
Flash Player
Winrar 3.80
Arkadaşlar elimden geldiğince sade tutmaya çalıştım ve fazla program kullanmadım çoğumuzun sisteminde var olan programları ekledim diğer abartılı xp cdleri
gibi tonlarca programla doldurarak sistemi hantallaştırmak istemedim zaten gerekli ie7 wmp11 java ve flash player. bide şunu belirteyim diğer xp cdleri gibi hızlandırmak için servisleri cartı curtu çıkarmadım orjinal ayarlarıyla bıraktım sonradan hepsi hata veriyor. Aktifleştirme sorunu yoktur istediğiniz gibi günceleştirmeleri yükleyebilirsiniz. Orjinal xp cdsi üzerinden modifiye yaptım. Güle güle kullanın...
gibi tonlarca programla doldurarak sistemi hantallaştırmak istemedim zaten gerekli ie7 wmp11 java ve flash player. bide şunu belirteyim diğer xp cdleri gibi hızlandırmak için servisleri cartı curtu çıkarmadım orjinal ayarlarıyla bıraktım sonradan hepsi hata veriyor. Aktifleştirme sorunu yoktur istediğiniz gibi günceleştirmeleri yükleyebilirsiniz. Orjinal xp cdsi üzerinden modifiye yaptım. Güle güle kullanın...
Konu Kapanmıştır Modaratörler silin lütfen...