disk birlestiriciyi cali$tiramiyorum

haylazster

New member
Reaction score
0
virus yedim galiba ne olduqunu tam bilmiorm . disk birlestiriciyi aciorum surucuyu seciyorum birlestir diorum disk baslatilamadi hatasi aliorm. yardmci olabilrmisnz :S :vur

Cok detayli bir bilgim yok ama deneyimlerimden biri bad sektor diyorum yeni bir harddisk bakmaya basla derim :(

ss

Cok detayli bir bilgim yok ama deneyimlerimden biri bad sektor diyorum yeni bir harddisk bakmaya basla derim :(

alakasi yok bence hddyi yerinden bir kere bile sokmedim aldiqimdan beri ve taramada yaptım sirf sen soyledin die 1 tane bile bad sector bulmadi bu nasıl is anlamiyorum.

bilen warsa yardimci olsn pls :vur

ArkadaşlarYerel Disk denetleme ve yerel disk birleştirme komutu verdiğimde "başlayamadı "şeklinde yazıyor.Bu konuda bilgisi olandan yardım rica ediyorum. lütfen.Acill

eger disklerde anormal bi durum yoksa kasilma gibi "compmgmt.msc" dosyaniz zarar görmüs olabilir bunu windows üzerinden de degistirebilirsiniz, saglam calisan bir sistemden c:\windows\system32'nin icinden "compmgmt.msc" dosyasini kopyala yapistir yöntemi ile kendi makinanizdaki computer management ile degistirip deneyebilirsiniz.

slm işletim sistemi kulu olan harddisk'in üstünde sağ tıkla özellikler ve araçlar gir hata denetimi var
aç ve iki seçenek var ikisinde işaretle ve tamam tıkla bilgisayar yeniden başlatılmısın mı diye sorar ve bilgisayarı yeninden başlat ve açılırken mavi bir ekran gelir orda düzeltmeler yapar otomatik olarak bundan sonra senin biraz beklemen gerek bilgisayar açıldığında disk birleştirme yapabilirsin

slm işletim sistemi kulu olan harddisk'in üstünde sağ tıkla özellikler ve araçlar gir hata denetimi var
aç ve iki seçenek var ikisinde işaretle ve tamam tıkla bilgisayar yeniden başlatılmısın mı diye sorar ve bilgisayarı yeninden başlat ve açılırken mavi bir ekran gelir orda düzeltmeler yapar otomatik olarak bundan sonra senin biraz beklemen gerek bilgisayar açıldığında disk birleştirme yapabilirsin

windows bu islemi tamamlayamadi yazdi :vur hata denetimi yaptıqım zmn :vur

eger disklerde anormal bi durum yoksa kasilma gibi "compmgmt.msc" dosyaniz zarar görmüs olabilir bunu windows üzerinden de degistirebilirsiniz, saglam calisan bir sistemden c:\windows\system32'nin icinden "compmgmt.msc" dosyasini kopyala yapistir yöntemi ile kendi makinanizdaki computer management ile degistirip deneyebilirsiniz.

hocam xp kullaniosan o dosyayi upload edebilrmisn sana zahmet bi yerden buldm ama ise yaramadi upload edersen duaci olurum formattan kurtarirsin beni ;)

hocam saol ama bi ise yaramadi hata veriyor hala :S

ya benimde aynı sorun var yaw arkadaşlar bir yardımcı olabilir misiniz benimde ne disk birleiştirici nede hata ayıklayıcı çalışıyor sistem geri yüklemede çalışmıyor

arkadaslar sunlari sirasi deneyin

"baslat>>>calistir>>msconfig>hizmetler"

kismindan
"mantiksal disk yoneticisi" ve "mantiksal disk yoneticisi yonetim hizmetleri" nin acik olup olmadigina bakin
---------------------------------------

bilgisayarinizi virus-trojan (hadi spy' da olsun) taramasindan gecirin,
yukarida soylediklerimizi guvenli kipte yapmayi unutmayin

ne alaka simdi diyenler icin;
bazi virus yazilimlari, devreye girdikleri anda bazi sistem araclarini kapatablilirler

sistem geri yuklemeyi calistirin ve sisteminizi en iyi calistigi zamana geri dondurun
sistemi onarin

simdilik bu kadar yeter

kolay gelsin

hocam "mantiksal disk yoneticisi yonetim hizmetleri" bende isaretli ama durduruldu yaziyor onu cali$iyor hale nasıl getirirz ? gercekten cok salakca bir prblem taratiyorsun virus yok ama neyden kaynaklandiqida belli deil :S

kardeş hdd fazLa doLu oLduqundan da oLabiLir istersen biras TemizLik yapıp Tekrar dene

hocam "mantiksal disk yoneticisi yonetim hizmetleri" bende isaretli ama durduruldu yaziyor onu cali$iyor hale nasıl getirirz ? gercekten cok salakca bir prblem taratiyorsun virus yok ama neyden kaynaklandiqida belli deil :S

eger isaretli ise sorun yok, sistem calisiyor demektir,
yani;
zamanlanmadikca manual kullanilirim demek istiyor

kardeş hdd fazLa doLu oLduqundan da oLabiLir istersen biras TemizLik yapıp Tekrar dene

bak bunu unutmustum,

harddisk' te kullanilabilir olarak %10(veya %15'ti)' dan daha az bir alan kaldiysa disk birlestiricisi calismaz

kolay gelsin

eet yaklasik 30 gb bos alan war 50 gb dolu ama sistemi geri dondurmede cali$miyor yani bunun hdd nin dolu olacaqindan kaynaklandiqini sanmiyorum :S

Geri