Dirk Kuyt ve İmza Günü

admiral

New member
Reaction score
0

Fenerbahçe'nin yeni transferi Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, Göztepe MP Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törenle kendisini resmen Sarı Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Taraftarların da katıldğı imza töreninde başkan yardımcısı Ali Yıldırım da bir konuşma yaparken, törenin sonunda Kuyt taraftarlara türkçe 'Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey' dedi.

Tören öncesinde Dağlıca şehitlerimiz için de bir saygı duruşunda bulunuldu.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen törende Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya hazır bulundu.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit olan askerlerimiz için yapılan 1 dakikalık saygı duruşuyla başlayan imza töreni, Asbaşkan Ali Yıldırım'ın konuşmasıyla sürdü.

Ali Yıldırım, Dirk Kuyt'ın iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, transferin Fenerbahçe'ye hayırlı olmasını dileğini söyledi. Ali Yıldırım ayrıca, "Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticiler olarak Fenerbahçe'ye hizmet ediyoruz, hizmet etmeye de devam edeceğiz. Fenerbahçeliler desteği ile tüm dünyaya örnek teşkil edecektir" dedi.

“FENERBAHÇELİ OLMAK NE GÜZEL ŞEY”

Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt ise, sözlerine ilk olarak, "Her şeyden önce askerlere saygılarımızı göndermek istiyorum" diyerek başladı.

Kuyt, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Benim için buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. İstanbul'da geçirdiğim 2. günüm ve şimdiden kendimi evimde hissediyorum.

Ayrıca Başkanımız Aziz Yıldırım'a da teşekkür ediyorum. Başkanımızı en kısa sürede burada görmek istiyorum. Benim için daha güzel zamanlar geçireceğim Fenerbahçe dönemi başlıyor. Fenerbahçe'nin şanlı tarihin bir parçası olmak istiyorum."

Konuşmasını Türkçe olarak "Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey" sözleriyle tamamlayan Hollandalı futbolcu Kuyt, Sarı-lacivertli taraftarların tezahüratları eşliğinde 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Hollandalı oyuncu daha sonra Fenerbahçe formasını giymek üzere soyunma odasına gitti. Sarı lacivert çubuklu formayı giyen Kuyt, zemine çıkarak yaklaşık 10 bin taraftara futbol topuyla şov yaptı.

[video=Kuyt Resmen Kanarya]12052[/video]

Geri