dink cinayeti

cmtsysn

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar resmi olarak nedeni bulunamayan dink cinayetinin neden işlendiği bence şöyle
bildiğimiz gibi pkknın babası yani kurucusu abd dir.seneler öncesinden pkkyı ermenistana kaydırmayı amaclayan amerika, dink cinayetini turkiyedeki maşalar tarafından gerceklestiriyor.ermenilerin milliyetci duyguları kabarıyor.bunun üstüne amerika ermenilere diyorki:siz pkkya kol kanat gerin böylece türklere darbe vurmaya burdan dewam edelim.
peki neden pkk ermenistana kaydırılmak istensin:cunku amerika ırakta sömürge olusturmak istiyor ve pkknın ayağına dolanmasını istemiyor.
yorumlarınızı bekliyorum

moderatöre:serbest kürsü olduğu icin konuyu buraya actım.eğer kapatacaksanız nereyeb acacağımı solersin .

arkasından tepki göreceğim biliyorum ama ''Türk kanı pis kandır'' diyen adamın yeri şuanda gerekli olduğu gibi eşekler cennetidir :)

amerika,ırakta sömürgesini kurmuş zaten Vatan hainini temizlemeyi amerika istemez rahat ol sen:goz: Aynı apoyu astırmadığı gibi.

Şöyle düşün apo yakalandığı zaman bu kadar şehit haberi alıyor muyduk uzun süredir durmuştu bunlar ama apo köpeği yakalandıktan sonra tekrar azdılar.yani apo itinin yakalanması pkklı köpeklerin tekrardan azdırılması için bir ayaktı.

pkk nın ayağına dolanmasını istemese çoktan borazanileri yollamıştı oradan :goz: amerika istiyor ki kuzey ırakta tuvalet kağıtları dalgalanıyor.

ordan oraya çok büyük atlamalar yapmışsın koç fazla uçuyon gibime geldi :clap

mesela pkk nın içinde ermeniler zaten var daha kol kanat germesine gerek yok ki ;)

amerika ırakı bölmeyi 20 yıl öncesinden hesaplamış ve ordan kürt gençlerine devlet nasıl yönetilir dersi vermek için yaklaşık 300 kişiyi amerikaya götürdü bunların başında da neçirvan barzani var.zaten bildiqiniz gibi barzaninin oğlu.ve şu an o damlar ırakta yöneticilik yapıyolar. biz yarını düşünemezken adamlar 40/50 yıl sonrasıı düşünebiliyor.size soruyom varmı bunlara yan bakan:)

Niye müslüman birinin ölümünü değilde bi ermeninin ölümünü tartışayımki ben burda herif gelmiş benim vatanımda türlü hilelerle insanları yardım yaparmış gibi yapıp misyonerlik yapıcak bende onun öldüğüne üzülücem öylemi nasıl öldüğü önemli değil öldü ülke bi kan emiciden kurtuldu ama sorun şu ki daha bunlardan çok var ve hepsi ermeni değil müslüman geçinenlerde var tehlike burda...

arkasından tepki göreceğim biliyorum ama ''Türk kanı pis kandır'' diyen adamın yeri şuanda gerekli olduğu gibi eşekler cennetidir :)

amerika,ırakta sömürgesini kurmuş zaten Vatan hainini temizlemeyi amerika istemez rahat ol sen:goz: Aynı apoyu astırmadığı gibi.

Şöyle düşün apo yakalandığı zaman bu kadar şehit haberi alıyor muyduk uzun süredir durmuştu bunlar ama apo köpeği yakalandıktan sonra tekrar azdılar.yani apo itinin yakalanması pkklı köpeklerin tekrardan azdırılması için bir ayaktı.

pkk nın ayağına dolanmasını istemese çoktan borazanileri yollamıştı oradan :goz: amerika istiyor ki kuzey ırakta tuvalet kağıtları dalgalanıyor.

ordan oraya çok büyük atlamalar yapmışsın koç fazla uçuyon gibime geldi :clap

mesela pkk nın içinde ermeniler zaten var daha kol kanat germesine gerek yok ki ;)

sen tepkilere kulak asma . gerceği solediysen gerisi vız gelir tırıs gider .burası forum.salak olanıda var akıllı olanıda .biz yazdıklarımızı anlayabilecek insanlara ulastırabildiysek ne mutlu bize

ne mutlu TÜRKÜM diyene

Tamam konu doğru yerde

Ölülerden konuşmak ne kadar doğrudur. Diriler dururlken..

Geri