Din Kültürü Öğretmeni İki Kıza Tecavüz Etti!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
209hvrp.jpg

Din öğretmeni, kuran kursuna gelen 15 ve 16 yaşlarındaki iki kıza tecavüz etti...

ÇORUM’da Ensar Vakfı Şube Başkanı 52 yaşındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Zekai İşler, 2 kız öğrenciye tecavüzde bulunduğu iddiasıyla dün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, Kuran eğitimi almak için vakfa giden kızların, yaşadıkları olayı ailelerine anlatmasıyla ortaya çıktı. 16 yaşındaki Ö.Y., 3,5 aylık hamile olduğunu ve kendisine İşler’in tecavüz ettiğini söyledi. Yine vakfa Kur’an eğitimi için giden 15 yaşındaki E.G. de İşler’in tacizine uğradığı iddiasıyla ailesiyle birlikte savcılığa başvurdu.

Genel Merkezi İstanbul'da bulunan ve faaliyetleri arasında öğrencilere burs vermek, okudukları derslerle ilgili kurslar düzenlemek, konferans ve seminerler organize etmek olan Ensar Vakfı’nın Çorum Şube Başkanı ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Zekai İşler, ise suçlamayı kabul etmedi.

Emniyetteki ifadesinin ardından dün adliyeye çıkarılan Zekai İşler, nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Kaynak / Milliyet

Yaa bu kaçıncı hiç mi utanmıyorsun be bir de din öğretmenisin dini ahlakı öğretmen gereken yerde sen ahlaksızlığın en büyüğünü yapıp 15 - 16 yaşındaki kızlara tecavüz edip bir de hamile bırakıyorsun sapık ruhlu insan esefle kınıyorum adalet en güzel cevabı sana bir kaç mahkeme sonrasında verecektir buna emin ol.

din öğretmeniymiş ne güzel durmak yok yola devam

din öğretmeni olmasa yorum bile yapmazdın eminim

eskiden yoktu böyle şeyler artık hergün görür olduk bunları eskiden böyle birşey olsaydı adamı asarlardı şimdi ise 3 5 yıl verip salı veriyolar olan küçüçük kızlarımıza oluyor

Kur'an kursunda tecavüz haberleri de yalan çıktı

Burs aldığı bir vakfın yöneticisinin kendisine tecavüz ettiğini iddia eden genç kız, karakolda başka bir şahısla birlikte olduğunu itiraf etmiş.

Çorum'daki bir vakıf yöneticisi Z.İ.'nin Özlem Y. isimli kıza tecavüz ettiği, bir başka kız öğrenciye de tacizde bulunduğu yönündeki haberler yalan çıktı.

yalanhaber.jpg

Burs aldığı bir vakfın yöneticisinin kendisine tecavüz ettiğini iddia eden genç kız, karakolda başka bir şahısla birlikte olduğunu itiraf etmiş.

Tecavüze uğradığı iddia edilen Özlem Y., emniyetteki ifadesinde kendi rızasıyla Adem M. isimli başka bir şahısla birlikte olduğunu anlattı. Dün Cumhuriyet başta olmak üzere bazı gazetelerde, 'Kur'an kursunda eğitim gören Özlem Y. isimli bir öğrencinin din kültürü öğretmeni ve vakıf yöneticisi Z.İ. tarafından hamile bırakıldığı' ileri sürüldü. İddiaya göre Z.İ., 15 yaşındaki kıza zorla sahip olmuş ve hamile bırakmıştı. Ancak olayın haberlerde anlatıldığı gibi olmadığı anlaşıldı.

Öncelikle Özlem Y. 21 yaşında. Ailesi Çorum'da ikamet eden Özlem Y., Kahramanmaraş'taki Sütçü İmam Üniversitesi'nde öğrenci. Çorum'daki bir vakıftan da burs alıyor. Uzun süredir kızlarından haber alamayan aile, söz konusu vakfa başvurarak, 'Kızımız para için sizi arayacaktır. Lütfen yerini bize bildirin' demiş.

Özlem Y. bir süre sonra bursunu almak için vakfı aramış. Kızın yerini öğrenen vakıf yöneticileri de hemen ailesine haber vermiş. Bunun üzerine genç kız Adana'nın Ceyhan ilçesinde emniyet tarafından gözaltına alınmış.

yalanhaber1.jpg

Poliste verdiği ifadede de, arkadaş ortamında tanıştığı evli olan Adem M. isimli başka bir şahısla kendi rızasıyla birlikte olduğunu ve hamile kaldığını anlatmış ve şikâyetçi de olmamış.

Daha sonra ailesinin yanına gelen Özlem Y. burada ifade değiştiriyor ve kendisini ihbar eden vakıf çalışanı Z.İ.'nin kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek savcılığa başvuruyor.

Bunun üzerine Z.İ. gözaltına alınıyor ve tutuklanarak cezaevine gönderiliyor. Z.İ.'nin eşi T.İ. "Kızın bulunduğu yeri ailesine söyleyen eşime iftira atıldı. Yalan haberler hakkında yasal hakkımızı kullanacağız." dedi.

Bu arada, Milli Eğitim Bakanlığı, vakıf hakkında, cinsel istismar iddialarıyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

demek ki neymiş gazete her gördüğümüze inanıp insanlara laf atmamk lazımmıs

her gördüğümüz habere inanmamak gereliyor

Poliste verdiği ifadede şikayetçi olmadığını söylüyorsa adı geçen şahıs savcı tarafından iddanamesiyle birlikte mahkemeye çıkartılıp niye tutuklanıyor ?? ve cezaevine gönderiliyor Türk adaleti delil olmadan yalan yere iftira ile mi tutukladı ve cezaevine gönderdi ? ( bu kişi şu anda cezaevindemi yoksa dışarıdamı ?) poliste verdiği ifadenin bir geçerliliği olmadığını asıl mahkemede verdiği ifadenin yasal olarak kabul edileceğini az bir hukuk bilgisi olan bir kimse bile bilir şahıs özgür dışarıda ise ben açtığım konu ile birlikte adı geçen şahıstan özür dileyeceğim yok cezaevinde ise bu kişi şu anda adalet tecelli edene kadar bekleyip göreceğiz.

yalan yada doğru haber bilmiyorum ama allah sonumuzu hayir etsin tek diyebileceğim bu....

Maalesef Herşeyi duyduğumuz gibi inanmamak lazımmış.Biraz araştırmak bizi doğru sonuca ***ürecek..

hangisi doğru bilmiyorum o yüzden de sağlıklı bir yorum yapamıyorum

adamı günah diye engellersen sonra içindeki canavara hakim olamaz böyle millete sarkar

Buna benzer bir haber de Yatılı İLköğretim Okullarından birinde duymuştum. Öğrencinin biri öğretmeninin kendisine tecavüz ettiğini bu yüzden hamile kaldığını söyleyerek şikayetçi olmuş. Gazeteler tabiki hemen öğretmeni suçlayıcı haberler yaparalar. Sonunda gerçek ortaya çıkar. kız 7 aylık hamiledir. Hamilelik başlangıcı yaz tatiline gelmektedir. Kız köyünde tecavüze uğradığını itiraf eder ve gerçek suçlu tutuklanır.

Daha bunun gibi doğruluğu ispatlanmamış onlarca haberler yüzünden bazı kurumlara çamur atılmakta ve zedelenmektedir.

Dunun gibi haberler mahkemece hükme bağlandıktan sonra yayınlanmalı, buna uymayan basın ve yayın organlarını kapatmak gerekir.

Geri