Din dersleri kalksın seks dersleri konsun

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş

İtalyan devlet televizyonu Rai 3'de program sunan Camilla Raznovich, canlı yayında yaptığı bir açıklamayla Vatikan'ın tepkisini çekti.

202686.jpg

35 yaşındaki sunucu şöyle konuştu: “Tanrı’yı bulmak ve yaklaşmak için kişinin önünde uzun bir ömür var. Oysa cinsel hayata hazırlanmak ve sağlıklı bir şekilde ilişkiye girmek için fazla zaman yok. Bu bakımdan bence okullarda seks dersleri verilmeli. Bu dersler, din derslerinden çok daha etkili ve yararlı olacaktır. Genç kafalardaki acilen çözülmesi gereken şüphe ve korkular böylece giderilir.” Vatikan ise Raznovich’in bu yorumunu “kafaları karıştıran, olumsuz ve talihsiz bir açıklama” olarak niteledi.

kaynak

bizdede olsun bu ben warım

Bu insanların gerçekten neyi gerekli gördüğüyle ilgili, demek ki çok fena bi darbe yedi, bu konuda başarısız olup partnerine karşı küçük düşmüş olabilir ben yandım başkası da yanmasın diye böyle bi öneri sundu kanımca :durdurun

tabi seks dersleri konsun,çocukları durduramazsın artık.papa mapa dinlemezler sonra,ateşle oynamamak gerek.ondan sonra çocuklar bugün derste öğrendiklerimizi tekrar edelim,uygulamalı olsun falan derken gerisini siz düşünün...

seks değil cinsellik dersi konsun.din dersi de zorunlu olmasın

seni becermek için derse gerek yok gel beri de gör dersi :)

Geri