Dimes meyve suyunun içinden çıkanlar‏

_MAMİ_

ƒσяєωєя &#8
Reaction score
0
Turkiye'de karton kutularda satilan icecekleri kutuyu kesip icine
bakmadan icmeyin

Arkadaşlar resimlerdeki yaratık DİMES Meyve suyunun içinden çıktı ve
yetkililerle temasa geçtim ve

aldığım sonuç şu.

Çok doğaldır panik yapmayın bu küftür dendi…
Meyve suyundaki küfü görsün diye herkese göndermek istedim…

dimesbalgamjf8.jpg

getattachmentlo1.jpg

dimesmeyvesuyuic3.jpg

dimesbocekjy1.jpg

BAZI ARKADAŞLAR ÖYLE YORUMLAR YAPMIŞKİ SANKİ DİMESİN YATIRIM ORTAGI HEPSİ.
ARKADAŞLAR BÜYÜK HARFLERLE KOCAMAN MI YAZMAK GEREKİYO NE Bİ REKLAM NEDE KARALAMA SADECE ALINTIDIR..

bunu nasıl anlamışLar peki...

harbiden nasıl fark ettin onun içinde öyle bişey oldugunu merak etttim

arkada dimes önde başka bişey cok güzel ayarlanmış bi komplo
acaba öndekinin markası neden gözükmüyor

adam kuftur demis de test yapmis mi yapmissa bu resimler nerde kim karton kutuyu keser de bakar bence sacmaliktan ote bisi olamaz... bu coca colanin tersten Allah yok Mekke yok yada danone nin zeka geriligi yaptigi soylentilerinden daha komik geldi bana..

ureten firmaya kizma. zamani gecmis urunu satan dukkana kiz...

Canlı şahidiyim Ben De Küçük Dimes Neyve Suyu Aldım...kutu Lazım Oldu Kestiğimzide Arı ölüleri Vardı
Bilmeden Eleştiriye Girmeyin..
Coca Cola Ankara Esenboğa Yolundaki Dinlendirme Havuzuna Gidin Bir Bakın
Bir Daha Asla Kola Içemeyeceksiniz

adam sallayınca içinde farklı bişi oldugunu anlar heralde merak edip kesmiştir ne var diye
nası fark ettin diye soranlar için

tadı en güzel olan dimes diğerlerinin tadı berbat onları da bi açıp bakmak lazım. son kullanma tarihi de geçmiş olabilir bilemeyiz.

mide bulandırıcı bir durum yanı yetkılılerın birde kufur gibi konusması ayrı bir ınsanı delı eden bır durum yanı ne denırkı ıyıkı zehırlenmedın dostum

su içtiğiniz ßarajlara ßaktınızmı ? veya evinizdeki su deposuna ? :) ßoşverin ßunları komploda olaßilir değilse de çok normal ..

arkadaşa katılıyorum bence zamanı gecmıs urundur dımesden bole bıse bekleemem

su'dan iyisi yok be kardeşim ..

ben dimes in merkezi olan Tokat da doğdum büyüdüm, dimes fabrikalarında çalışan birçok tanıdığım var. üretim merkezlerini defalarca gördüm. dimes hiç kuşkusuz bir dünya markasıdır, 5 para etmez ucuz meyve sularından böyle birşey çıkmıyorda Dimes denmi çıkıyor arkadaşlar. bu marka ülkemizin gurur duyulası markalarından birisidir. yıllardır kalitesiyle hep en önde yer almıştır. meyve veren ağaç taşlanır misali Dimes e karşı yapılan bir komplodur bence bu, ve hiçbir müşteri temsilcisi gayet doğal diye bir açıklama yapmaz. yerli ürünlerimizi karalamaya çalışacağımıza düşman ülkelerin ürünlerini kullanırken bir kez daha düşünmek lazım, yerli sermayeye ve binlerce istihdam veren bu markaya kara çalmak Türk Milletine yakışmaz.

görünce gerçekten çok üzüldüm. üretim merkezlerindeki hijyeni, el değmeden yapılan üretimi görseniz sizde benimle aynı fikirde olurdunuz. resimdeki gibi bi mantar olmaz zaten, bir hayvanın böbrek veya başka bi organı alınıp kutunun içine konulmuş. besbelli duruyo orda.

bence bu konu silinmeli, zaten yeteri kadar temiz kalpli olan (!) vatandaşlarımız bu ve bunun gibi şeylere çok itimat eder. konuda alıntıdır diyo zaten, kendini bilmez bir arkadaşın yaptığı reklamdır bu.

düzeltme: konuyu açan arkadaşa değil sözlerim. alıntıdır yazıyo sonuçta, yanlış anlaşılma olmasın

Lütfen Konu Silinsin...

Geri