Dilsizler Bana Danışır

SebnemFerah

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar.. site şahane paylaşımlarla dolu.. bizde yeni gelenlere çömez muamelesi yapılmasa yani onlarında istekler bölümünde konu açma hakkı olsa güzel olur ;) yazı yazmak için denmiş ama bu seferde yazı için gereksiz postlar atılacaktır ve hoş görüntü olmaz. bu bnm görüşüm... tanıtma bölümüne eleştiri karıştırdık neyse idare edin yeniyim ;) ben Adanadanım.. Üni öğrencisiyim. Teşekkürler.

h0$geLdin d0stum sende.. temeLLi oLman diLegiyLe..

euhue ne heycandır bu. hoşgeldiniz ;)

yarışmacı arkadaşLara başarı diLemei unutmu$sun :p

hoşgeldin arkadaşım..

dostum tamam dediğin doğruda yani bu kuralın konulmasının sebebi ; adamın ilk mesajlarından birisi istek istiyor , millet isteğini bulana kadar canı çıkıyor sonra bakıyorsun adam arazi olmuş... çok mesajlı kişiler bir nevi devamlı üye oluyor bu yüzden arkadaşların harcadıkları çaba da böylece boşa gitmemiş oluyor...
umarım anlatabilmişimdir...
iyi forumlar....

Asker arkadaşıma görüşlerinde katılıyorum.
Aramıza hoşgeldin Şebnem hayranı...

hoş geldin adanada hayatım geçti çukurova ünv özelikle güzeldi of of

SebnemFerah' Alıntı:
selam arkadaşlar.. site şahane paylaşımlarla dolu.. bizde yeni gelenlere çömez muamelesi yapılmasa yani onlarında istekler bölümünde konu açma hakkı olsa güzel olur ;) yazı yazmak için denmiş ama bu seferde yazı için gereksiz postlar atılacaktır ve hoş görüntü olmaz. bu bnm görüşüm... tanıtma bölümüne eleştiri karıştırdık neyse idare edin yeniyim ;) ben Adanadanım.. Üni öğrencisiyim. Teşekkürler.

kimse kimseye çömez diyemez bu platforumda . o yüzden rahat olabilirsin ;) aramıza hoşgeldin

hoşgeldin ...
iyi paylaşımlar...

ben şebnem ferah a aşığım!!!!yani seni seviyorum:p hoşgeldin( o kadar mail attım bi cevap vermedin yaa ama olsun ben seni daima seveceğim)

Teşekkürler arkadaşlar... Sebnem Ferahla görüştürürdüm ama sen fenerlisin ben ise bir ultrAslan üyesiyim :D cıssssssss

ya allam yaaa !!! aman gs lı ol. barı burda su konuyu acmayalım yawwsss. neyse boshweeerrr

Geri