umut dana
Banned
Fenerbahçe'nin Kayserispor ile berabere kaldığı karşılaşmanın devre arasında Rıdvan Dilmen, ilginç bir tespit yaptı.
NTVSpor'da yayınlanan yüzde 100 futbol adlı programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında Cristian Baroni ile ilgili ilginç bir tespitte bulundu.
Kayserispor karşısında mutlak 3 pozisyondan yararlanamayan Baroni'nin mücadelenin ilk yarısında kaçırdığı golü Brezilyalı futbolcunun saçlarının uzun olmasından kaynaklanabileceğini ifade eden Dilmen, "Uzun saçlarla darbeli kafa vuruşu yapmak zordur" dedi.
Cristian'ın saçlarının uzun olmasını kafa vuruşu özelliklerini etkileyebileceğini belirten Dilmen, "Cristian'ın acaba saçlarından mı top yumuşuyor, o saçlarla çok darbeli vuracağına inanmıyorum bir futbolcunun. Aslında koşarak daha etkili vurursunuz, anlıyla vuramadı ve topu tam oturtamadı. Bu saç konusu benim kafama takıldı, top yumuşayabilir. Hiç bonus saçım olmadığı için bilmiyorum açıkcası" dedi.
Programın moderatörü olan Güntekin Onay ise, Dilmen'in bu yorumuna karşılık "Fellaini'nin de saçları uzun hocam ama o kafa golü atıyor" ifadelerini kullandı.
Sporx