Dilencinin 1 saatlik hasılatı!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Dilencinin 1 saatlik hasılatı!

Kucağında bebeği ile dilenen kadının kazancı dudak uçuklattı

dilencikadinkut.jpg

Adana'da kucağındaki bebeğiyle dilencilik yapan bir annenin bir saatlik hasılatının 34 TL olduğu ortaya çıktı. Adana'ya bağlı Sarıçam ilçe Belediyesi Zabıta ekipleri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Balcalı Tıp Fakültesi Hastanesi önünde hasta yakınlarına yaklaşarak para isteyen dilencileri topladı.

Ekipler, halkın yoğun olduğu hastane, sağlık ocağı, camii, özel sağlık polikliniği gibi yerlerde vatandaşları rahatsız eden dilencileri affetmedi. ÇÜ özel güvenliği ile birlikte gerçekleştirilen son çalışmada 20 yaşındaki Cangül G. Kucağındaki bebeğiyle gözaltına alındı. Belediye Zabıta merkezine götürülen dilenci annenin üzerinde yapılan aramada toplam 34 TL para bulundu. Üzerinden çıkan parayı yaklaşık bir saat de topladığını söyleyen Cangül G., Zabıta komiserine paralarının alınmaması için gözyaşı dökerek yalvardı.

HASTA BEBEĞİM İÇİN DİLENİYORUM

Kucağındaki 6 aylık bebeği Hasbi hiçbir şeyden habersiz çevreye gülücük saçarken, dilenci anne Cangül G., "Kucağımdaki bebeğim hasta. Dilenmekten başka çarem yok. Bu çocuklarımın ekmek parası. Ne olursunuz paramı almayın" diye yalvardı. Zabıta yetkilileri kanun gereği insanların duygularının sömürülerek dilencilik yapılmasının yasak olduğunu belirterek, "Biz yasanın vermiş olduğu görevi yerine getiriyoruz. Hastane kapısında umut arayan insanların duygularını bu şekilde sömürmeniz doğru değil. Bu işe ayrıca küçük bebeği de alet ediyorsunuz. Bu kez sizi uyarıyorum. Bundan sonra bir daha yaparsanız kabahatler kanunu uyarınca ceza tutanağı düzenleyeceğim." Diye uyardı. Dilenci annenin üzerinden çıkan para zabıtanın hesabına aktarıldığı bildirildi.

Ekli dosyalar

• dilencikadinkut.jpg
    dilencikadinkut.jpg
    5.2 KB · Görüntüleme: 1,469
Allah kimseyi muhtaç duruma düşürmesin. Amin.

34*8=272(günde 8 saat çalışsa yapacağı günlük hasılat)
ayda 20 gün çalıştığı farzedilirse
272*20=5440TL
evet arkadaşlar ben okulu bırakıyorum dilencilik yapıcam

sizde benim gibi yapın.. dilenenlere 1 kuruş bile vermeyin.. Gerçek ihtiyacı olan kişi orada dilenmez.. yüzündende anlaşılır utanıp sıkılmasında ihtiyaç sahibi olduğu.. ama bunlar rakının yanına meze parası olarak kullanıyor sizin saf duygularınızla verdiğiniz paraları

34*8=272(günde 8 saat çalışsa yapacağı günlük hasılat)
ayda 20 gün çalıştığı farzedilirse
272*20=5440TL
evet arkadaşlar ben okulu bırakıyorum dilencilik yapıcam

Tenha yerler iyi değildir. Madem başlıcan, cami tarafları falan iyidir :durdurun

eskiden bende para verirdim ama bi seferinde dilenci önümde giden adama para vermedi diye öyle bi sövünce o gün bu gündür hiç bi dilenciye para vermiyorum verirsen sözde dua vermezzsen sülalenin kulaklarını çınlatıyorlar
hesap ortada 5440TL aramızda kaç kişi böyle bi maaş alıyor

iyi para :huh: zırnık yok bundan sonra bunlara benden daha çok kazanıyorlar yahu :sneaky2:

Genelde Bende Verme Tarartarı Değilim Ama Bu İşi Meslek Haline Getirenler Allah Rızasını Araya Katıyorlar,
Bu Dilencilere Acıdığım İçin Vermiyorum Arada Allah Rızası Olduğu İçin Veriyorum,
Yoksa Bunlara Zırnık Yok Gerçek Müslüman İhtiyacı Olduğu Halde Yinede Dilenmez Utanır,Sıkılır Edebi Hayası Müsade Etmez.

Geri