Dilek Duaları

AbraKadbra

New member
Reaction score
0
Şu aralar acayip stres ve sıkıntıda olduğum için sık sık başvurduğum dualar.
İçten okunduğu takdirde insanın hiç olmaz dediği dualar kabul olunuyor.
Ben yaşayan tanığıyım.
Allah herkesin duaları için hayırlısını eylesin.

Halis Bir Niyet İçin Okunacak Dua

Allahümme ya sami’al-asvati ya mücibed-deava-ti alimes-sirri vel-hafiyyati bihakkı suretil-fatihati vel-bekarati vel’en’ami ve bihakkı kaf ha ya ayın sad ve bihakkı suretil-fatihati ıkdı haceti fi hazihis-saati birahmetike ya erhamer-rahimine.

Hacet ve Dilek Duası

Sabah namazından sonra kıbleye doğru 100 defa okunacak.

Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym. Allahümme inni es’elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitru ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikrami fe in tevellev fe kul hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşıl azıym.

Sıkıntı ve Dilek Duası

Allahümme inni la emlikü li nefsi darran ve la nef’an ve la mevten ve la hayaten ve la nüşura ve la estetıy’u en ecide illa ma a’tayteni ve la ettekı illa ma vekayteni Allahümme veffıkni lima tuhibbü ve terda minel kavli vel ameli fi ayetih.

Kaynaklar:

''Resulüllah'ın Dilinden Dualar'' Arif Pamuk. Pamuk Yayıncılık. 2007.

''Kur'an-ı Kerim'den Resulüllah'ın-enbiyanın ve evliyanın dilinden Seçme Dualar'' H.Ahmet Arslantürkoğlu. Meral Yayınevi. 1983.

Duanın içten olması yeterli...Ancak duada ne kadar Allah ismini zikreder, Rasulullah(s.a.v.)'e de salavat getirirsek o kadar kabulu kolay olur..Dulara için Allah razı olsun..

Eyvallah KardeŞ sıkıntım Çok Ama Allah BÜYÜk

her anımızda dualarımız kabul olur inşallah. allah senden razı olsun. ellerine sağlık..

allah razı olsun arkadasım...

benimde duaya çok ihtıyacım var oğlum için

Allahümme inni la emlikü li nefsi darran ve la nef’an ve la mevten ve la hayaten ve la nüşura ve la estetıy’u en ecide illa ma a’tayteni ve la ettekı illa ma vekayteni Allahümme veffıkni lima tuhibbü ve terda minel kavli vel ameli fi ayetih.

Amin

Allah'ım sen beni sevdiğime kavuştur

Geri