dikkattt acil yardım d gözükmüyor...

huseyin29

New member
Reaction score
0
şimdi arkadaşlar 2 gün önce partitionmagic die programı kullandm d sürücüsünü bölmek için vista işletim sistemi kullanıyorumm
ama işlemi yaparken mavi ekran hatası verdi ve mavi ekranda tarama başlattı kendi kendince ve pc yeniden başladı..
başladıktan sonra baktım ki bilgisyarımda d sürücüsü gözükmüyor...bilgisayarımda yönet kısmından d gözüküo ama bölünememiş alan olarak gözüküo ne yaptıysam geri getirmedim ve d de çok önemli bilgilerim var olmadı bir türlü active partition rcovey programından kurtarma programında dosyalarım gözüküo ama recovery yapmıo..
ve harf atayamıorumm gözükmeyen bu dizine biçimlendirmeden kurtarabilirmiyiz ya da format atsak geri nasıl getirebiliriz
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM......:vur

başka bir bilgisayara bağlarsan görünür. bu arada vistada bence kullanma hdd bölme programkarını vista bazı hatalarda kendisini siliyor. hdd i boot etmek zorunda kalabilirsin.
winrar yada nero görebiliyorsa bunlarla çekebilirsin . geçmiş olsun

üstat haklısında ben hdd açmak istemiyom birde "Active partition recovery "die bi program kullanıyom şu an kurulmuş vaziyette orda d nin içindeki bilgiler gözüküyo ama kurtaramıyomrum jherhalde d ye format atsam sorunum hallocak die düşünüyom ama tırsıyom açıkçası geri kurtaramam die
lütfen başka biryol varsa.... :(

aynı sey bnımde basıma bugun geldı d gozukmuor lutfen yardım

arkadaşım sen bunu ancak başka bir bilgisayardan halledebilirsin kendi bilgisayarından halletmen için dua et ki otomatik geri yükleme noktası oluşturulmuş olsun ki söylediğin proğramı ilk çalıştırdığında geri yükleme noktası oluşturma onayı soruyor yani büyük ihtimalle geri yükleme noktası vardır.
Sen başlat -> tüm proğramlar -> donatılar -> sistem araçları -> sistem geri yükleme
seç ve eski bir tarihe geri yükle de sonra da o proğramı hangi tarihte kullanıp da d yi o hale getirdiğin tarihe veya önceki bir noktaya gel varsa geri yükleme noktasını seç ve tamamla; tabi eğer o tarih veya öncesine ait hiç geri yükleme noktası yoksa başka bir bilgisayardan halledebilirsin ancak...

Umarım işine yarar geçmiş olsun.
bunları uyguladıktan sonra buraya geri bildirim olarak mesaj gönderirsen belki farklı yollardan da yardımcı olabiliriz.
Hadi kolay gelsin..

Dostum disk yönetimi D sürücüsünü gördüğüne göre ordan biçimlendir NTFS olarak..
PCni yeniden başlat ve keyfine bak.....
İyi çalışmalar..

arkadaşım pc yi başka bir bilgisayara bağla mümkünse xp işletim sistemi olsun o zaman dosyalarını görebilirsin aynışey başıma geldi!!!

masa üstünden bilgisayarım a sağ tıkla oradan yönet i tıkla oradan 1-2 adım da ilerleyerek d sürücüsünü bulursun şuan tam aklımda değil bulduyktann sonrada biçimlendir de...

bilgilerim önemli diyor arkadas hepiniz biçimlendir demişiniz bunu bilmiomu o arkadas yaa.aynı şey benim de başıma geldi bilgilerim de önemliydi.tek çözümü recovery.yani c yi feda etcen.tabi recovery sadece c yı kullanıyorsa,yoksa d de gidebilir.Kardeşim bu magic cok berbat beni delirtti ama hiç biçözüm bulamamıştım bende sistem geri yukleme falan zaten olmaz ben de denemiştim çünkü.sen başka bir pc ye bağlayamıyosan hdd yi hiç uğrasma recovery yap gitsin.bi de souk su iç üstüne..ama inş bulablmişindir bi cözüm..

konu hortlayacak ama ne yapam :((

aynısı benimde başıma geldi. oyun kurarken mavi ekran hatası ve sonuç d ve e sürücülerim görünmüyor. win 7 32bit kullanıyorum. sistem yönetiminden diskleri görüyorum harf atamak istediğimde atamayıp hata veriyor atamıyor
önemli dosya ve resimlerim vardı biçimlendir de diyemiyorum
sistem geriyüklemesi yaptım olmadı. winrar ve nero ile de diskleri göremiyorum yedeğini alamadım...

yok mu bunu bir çözümü :(((

kardeş partition wizard kullanmanı tavsiye ederim kolaydır kurtarabilirsin d yi :D

Geri