muratcolez
New member
- Reaction score
- 0
Dikkat bizi tanıyorlar!
Ertuğrul Sağlam’ın yanı sıra daha önce Beşiktaş’ta forma giyen Ali Tandoğan, Gökhan Güleç ve Tuna Üzümcü takımımızın oyun şablonu konusunda her türlü bilgiye sahip."
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Bursaspor maçı öncesi rakip takımdaki bazı isimlerin Beşiktaş’ı yakından tanıdığını söyleyerek futbolcularını uyardı. Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu’nun yanı sıra antrenör Birol Berkem, İbrahim Bakır ile Öztürk Tanrıbilir’den oluşan teknik kadronun Beşiktaş’ta görev yaptıklarını hatırlatan Mustafa Denizli, "Beşiktaş’ı çok iyi tanıyan bir rakibe karşı oynayacağız" dedi.
Denizli, özellikle rakiplerinin Beşiktaş’ın oyun sistemi ve şablonu konumunda geniş bilgi sahibi olduğunu da vurgulayarak, futbolcularına riskli davranışlardan kaçınmalarını söyledi.
Sisteme bağlı kalın
Bu arada yine rakip takımda forma giyecek Beşiktaş’ın eski futbolcularından Ali Tandoğan, Tuna Üzümcü ve Gökhan Güleç’in de siyah beyazlı takımı iyi tanıyan futbolcular olduğunu vurgulayan Denizli, şöyle konuştu: "Artık her hafta bir final oynayacağız. Sizler de bunun bilincindesiniz. Ancak, bir anlık gaflet tüm emeklerimizi alıp götürebilir. Benim sizlerden istediğim, öncelikle sistemimize bağlı kalarak mücadele etmeniz. Oyun disiplinini doksan dakikaya yayarsanız, sadece bu maçı değil, geri kalan tüm maçları kazanacağınıza inanıyorum."
Önlemimizi alalım
Her şeye karşın bu maçın diğerlerinden farklı olabileceğini belirten Mustafa Denizli, "Bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Söylediğim gibi Bursaspor’da bazı isimler Beşiktaş’ı iyi tanıyor. Biz önlememizi alırsak, rakibin bu avantajı kullanmasına izin vermeyiz" dedi.
KaynaK:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11459517.asp?gid=211
__________________-