!!dikkat!!27 Ağustos 2005!!dikkat!!

uyKuCuPianisT

Alkolik +
Reaction score
0
Neden 27 Ağustos??

27 Ağustos gecesi Saat:00:30 da gökyüzüne bakın.

Neden mi??

Çünkü

>>>Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak
>>>cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek.
>>>27 Ağustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük
>>>göründüğü gün olacak. 27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü
>>>izleyin. Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek.
>>>Mars'ın dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih
>>>2287 yılı. Bunu dostlarınızla paylaşın. Bugün hayatta olan
>>>hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek....

Alıntıdır...

Bence kaçırmayın arkadaşlar...

hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecekmişşş çokta tıNnnn :D

bence yine birşeye alamettir arkadaşlar . güneş tutulması olmuştu millet senfoni orkestrası getirtti yaa . anneannem anlatıyo .o çocukken köydeyken böyle şeyler oldğu zaman kimse bakmazmış gökyüzüne , kurbanlar kesilirmiş , namaz kılarlar , dua ederlermiş

:eek: :eek:

Mars gezegeni Ağustostan itibaren geceleri gökyüzünün en parlak
cismi olacak. Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek.
27 Ağustos'ta Mars dünyaya 34,65 milyon mil yaklaştığında en büyük
göründüğü gün olacak. 27 Ağustos gecesi 00:30'da gökyüzünü
izleyin. Dünyanın iki ay'ı varmış gibi görünecek.

Mars'ın dünyaya bu kadar yakın geçeceği bir sonraki tarih
2287 yılı. Bunu dostlarınızla paylaşın. Bugün hayatta olan
hiçbir kimse bu olayı tekrar göremeyecek
.

teşekkürler maydonozcum emein ki herkes bu kadar kocaman yazıyı görecek :D

buarada daha önce verildi konuları birleştiriyorum :)

Uzunefe komik adamsın herşeyi bir olayın alameti olarak yorumlamaktan başka bişi yapmıyosun :D

bakalım nasılmış dostum.....:D:D

ahmetcan' Alıntı:
Uzunefe komik adamsın herşeyi bir olayın alameti olarak yorumlamaktan başka bişi yapmıyosun :D

dostum biz büyüklerimizden böyle gördük ;)

walla çok saolun yawf.27 ağusyos gecesi bakalım nasıl olucak.ulan 200 yılda bir gerçekleşen bi olay.way bea.

Paylaşımın için sağ ol. SAyende öğrenmiş olduk; ama bana göre 20 veya taş çatlasın 30 yıl sonra insanlar rahatlıkla uzay seyhatlerine katılabilecek; hemde öyle yüksek paralar harcamadan. İnşallah o günleride görücez.

zuhahaha :D bendede tarih kawramı kalmadı yaw :D ooo geçti yaw kaçırdık 27 AĞUSTOS u dioduk bi baktım bu gün 27siymişşş :D Neyse saol dotum eğlence çıktı :D tam 00:30 da camda olcamm :)

0:30 28 i oluyor, kaçırdık yani :)

Arkadaşlar Marsın Dünyadan gökyüzünde görebileceğimiz şekilde Çekilmiş Resmini Bulabilen var mı? Hala bulamadım elinde olan varsa Paylaşırsa çoook Makbule Geçer.

Ya kusura bakmayın eğlencenizi ve zevkinizi bozacağım ama sanırım biz 2006 yılındayız.

Eğer bilinerek mesaj atılıyorsa yazık eğer sazan muhabbeti yapacaksanız da eyvallah

Bu olay 3 yıl oncesine ait. Mail hala dolasarak insanları yanıltıyor. ben 3 yıl once 12.30 da goremesem de gecenin 2-3 u gibi gormustum. Hatta İzmirdeydim o gun ve aksam dısarı cıktıgımda insanlar Marsı gormek icin dısarı cıkmıstı ancak sehrin ısıkları gokyuzunu net bir sekilde gormeye engel oluyordu. Goremedigimi dusunup eve gelince yattım ancak gece bir ara uyanıp pencereden dısarı baktıgımda 5 dk izleme imkanım oldu , bir sure sonra gorus alanımın dısına cıktı Mars. Bu arada aklıma gelmişken bu tarz maile benzer bir mail'de Atatürk e karsı yapılmıs bir site ile alakalı idi. Site 2 ya da 3 yıl once kapatılmıs olmasına ragmen hala dolasır durur mail ortada.

http://www.fazlamesai.net/index.php?a=article&sid=1731 işte Mars haberi.

Geri