Dijital Tv Forumundan Şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N i h i L

New member
Reaction score
0
Selam dijital tv formu belirli bir çalışma düzeni göstermiyor.Kaç defa çok şey sordum birine dahi cevap alamadım.Çok zorda kaldım dijital tv nin şu an ki moderatorune ozel mesaj yolu ile cevap attım.Ondan da cevap gelmedi.

Yani konu aşırı saçma da olsa çok bilgi gerektiriyorda olsa(ki değil) yani ne olursa olsun müspet veya menfi bir cevap gelmesi gerekmezmiydi?Ha bu olay bir defaya mahsus olan birşey de değil.Çok fazlaca ceriyan etmektedir.

Ben en azından moderatorumuzden bir cevap bekledim nedense hiçbir cevap alamadım.Bu hangi moderator derseniz belirteyim.( thecrown )

Şöyle birşey de saptadım Dijital Tv forumuna sık sık yeni konular da açılmıyor kısacası bu forum biraz pasif konumda kalıyor.Gereğini saygılarımla arz ederim flaan dermişim yani haberiniz ola yönetim..

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.bende bir şey sordum cvp gelmedi.özel msj yolladım yine cvp yok.olumlu yada olumsuz bir cevap verilmesi gerekirdi.lütfen bu bölüme sorumluluğunu bilen bir mod alın.

dostum dijital thecrown arkadaşımıza aiit sölediğin şeyler belki doğru olabilir cvp alamıyor olabilirsin belki onunda işleri olabilir ama bunu konu açmak yerine yönetimden birine pm yoluyla bildirebilirdin......

onlar zaten gerekeni yapardı........

ama madem konuyu açmışsın söz yönetimin.....

yinede açmıssın madem konuyu söz yönetimin......

böle saçma başlıkları açmakla elinize ne geçiyoo...:)

ilgili kişiye yada kişilere pm atabilirsiniz...;)

thecrown Kendisi Şu anda aramızda değil işlerinden dolayı online olamadığı için sorularınıza cevap veremiyordur en yakın zamanda sorununuza bir çözüm bulacağız arkadaşlar biraz sabır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri