Digital Tv Moderatorluk Gorevime Geri Donebilirmiyim?

xsuaty

New member
Reaction score
0
Digital Tv Moderatorlugu Gorevine Adayim. Bu isi bildigimi dusnuyorum daha oncede problem cikmadigi gibi duzgun i sekilde o bolumue yonetebilirim. Bi kac guzel gerekli paylasimla Digital tv bolumu hareketlenecektir...

hayirli ishlr bol mushteriler :melek

o ßöLümde ßiRÇok Konun Saßit TutuLmu$ we TopLam 27 Konun WaR...ßöLümde eN Çok Konuya Sen SahipSin...+1905

şu an o bölümde mod yok ve bayağı bir karışıklık var, işi de biliyorsun.
+++++++++++++1903

+ 1907 inşallah hayırlısı olur faydalı olacağına eminim

Hayırlısı olsun ancakk benden ,;> -1 şu an için çalış bira.z..

N i h i L' Alıntı:
Hayırlısı olsun ancakk benden ,;> -1 şu an için çalış bira.z..
sana katılıyorummm belki hadiim değildir ama arkadaşın bazı yazılarını okudum biraz üyelere karşı sert çıkıştığını düşünütorum yani yapıcı yerine sanki hükmedici bir şekilde bi yazısı var bilmiyorum tabiki siz daha iyi bilirsiniz benim bildiğim mod görevi bambaşkadır yani yapıcı olmayı öğretmektir ha buarada yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın arkadaşa karşı kesinlikle bi önyargım ve artniyetim yok yada bu konu hakkında bi seçimde yapabilirsiniz üyelerden gelen (ama gerçek üyelerden gelen ) oyları değerlendirilip karar verebilirsiniz...

Saygılar HAckhell için umarım hayırlı olur...

Nightmare_23' Alıntı:
sana katılıyorummm belki hadiim değildir ama arkadaşın bazı yazılarını okudum biraz üyelere karşı sert çıkıştığını düşünütorum yani yapıcı yerine sanki hükmedici bir şekilde bi yazısı var bilmiyorum tabiki siz daha iyi bilirsiniz benim bildiğim mod görevi bambaşkadır yani yapıcı olmayı öğretmektir ha buarada yazdıklarım sakın yanlış anlaşılmasın arkadaşa karşı kesinlikle bi önyargım ve artniyetim yok yada bu konu hakkında bi seçimde yapabilirsiniz üyelerden gelen (ama gerçek üyelerden gelen ) oyları değerlendirilip karar verebilirsiniz...

Saygılar HAckhell için umarım hayırlı olur...

Eminim uyarını dikkate alıcaktır....O konuda yeterlisin ayrıca eski görevin...benden +1

+ hayırlı olur inşallah...

işi bilen adamlara işin olduğu bölümlerde herzaman ihtiyaç duyulmuştur..

+1453, hayırlısı olur inşallah..

Ya sakın kızmayın :D Aklıma bi atasozu geldi belirtmeden edemiycemm :)
Bunu artniyet olarak da degerlendirmeyin sakın:)
Hani ne derler...-->
Eskiye rabet olsa Bit Pazarına Nur Yağardıı :):)

Hayırlısı Olsunn:)

+571............
+1453..........
+1071..........
+1923.........
:d

Bişeyler paylaşıp çekileceksen -1

Derlenip toplanmaya ihtiyacı olan bi bölüm ilgileneceksen +1 =)

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Bişeyler paylaşıp çekileceksen -1

Derlenip toplanmaya ihtiyacı olan bi bölüm ilgileneceksen +1 =)

Bi seyler paylasip cekilsem neden moderatorluk isteyimki. :=)
Hiic bi isi yarida birakmayi sevmem.
artik eksi butun yorumlara tesekkurler

Hayirli İshler Bol mustheriler..

bendende +1000

yorumları eksık etmeyın karar vermek ıcın kafamdakı gereklı kırıterlere ulasması lazım konunun ;)

+ bendende hayırlı olsun

Geri