Dia'dan Mesaj Var

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
995765214f55610860e46132c1bde49c.jpg

Fenerbahçe'nin Senegalli oyuncusundan iddialı açıklamalar
Dia şampiyonluk için umutlu. Fenerbahçe'nin Senegalli oyuncusu Issiar Dia, 9 puanlık farka rağmen sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarından emin genç oyuncu, taraftarın da desteğiyle ikinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe izlettireceklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen, ligde de zirvenin 9 puan uzağnda kalan Fenerbahçe, Medikal Park Antalyaspor maçı ile yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Bu karşılaşmayı kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini belirten sarı-lacivertlilerin Senegalli oyuncusu Dia da şampiyonluk için umudunu koruyor.

KOCAMAN'IN İSTEDİĞİ TAKIMI SAHAYA YANSITACAĞIZ
Antalya kampının son derece yararlı geçtiğinin altını çizen Dia, “Antalya kampı yöneticilerimiz, teknik heyet ve futbolcular arasındaki bağların sağlamlaştırılması açısından son derece yararlı geçiyor. İyi çalışıyoruz, iyi antreman yapıyoruz, ikinci yarı için çok ümitliyiz. 5 gün sonra çok önemli bir Antalyaspor maçı oynayacağız. Bu maçla beraber de iyi sonuçları yakalayıp ikinci yarıda hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. İlk yarıda teknik direktörümüzü üzdüğümüz birçok an oldu. Ancak önümüzdeki maçlarla da onun arzu ettiği, onun görmek istediği takımı el birliğiyle sahaya yansıtıp, Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşımak istiyoruz” dedi.

Fransa'da oynadığı dönemde istikrarıyla göze çarpan Issiar Dia, Fenerbahçe'de ise ligde sadece 7 maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Senegalli oyuncu bu durumu yaşadığı sakatlıklara bağlıyor.

DAHA FAZLASINI YAPABİLİRDİM AMA
İlk yarıda şanssızlıklar yaşadığını belirten Dia, “Daha fazlasını yapabilirdim, ancak ilk yarıda bazı şanssızlıklar yaşadım. Şanssızlıkların başında sakatlık problemleri geliyor. Sakatlandım, döndüm, hastalandım tekrar sakatlandım. Bunlar benim gerçek anlamda taraftarımızın beklentisini karşılamama engel oldu. Ancak önümüzde ikinci yarı var. Bu süreçte sayın başkanımızın, yöneticilerimizin, teknik direktörümüzün ve taraftarımızın beklentilerine cevap vermek için elimden geleni yapacağım. Umarım bir sakatlık sıkıntısı yaşamadan ikinci yarıyı güzel bir şekilde geçirir, herkesin görmek istediği Dia'yı da sahaya yansıtırım” diye konuştu.
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ FENERBAHÇE
Türkiye'ye transferine de değinen Senegalli oyuncu hem Fransa'daki başka kulüplerden hem de Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden teklif almasına rağmen Fenerbahçe'yi kalitesi nedeniyle seçtiğini söyledi. Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu savunan Senegalli oyuncu sarı-lacivertli taraftarlara da çağrıda bulundu.

Taraftara da seslenen Senegalli futbolcu, “Buradan Fenerbahçe'nin büyük taraftarına seslenmek istiyorum. Bizlere destek olsunlar, bizlerden ümidini kesmesinler. Biz kalan 6 ay içerisinde ikinci dönemde onları mutlu etmek için, Fenerbahçe'yi en üst sıralara taşımak için vargücümüzle çalışacağız ve onları üzmeden güzel günler geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

Geri