Diş Doktoru ve Linda..

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Diş Doktoru ve Linda..

Linda yakışıklı diş doktoruna âşık olmuş, hem de ne aşk.. Muayenehanesine gelip saatlerce kalıyormuş içerde.. Ama bir gün "Linda hayatım.." diye başlamış, "Kocan şüphelenecek.." "Hayıt askım hayır.." demiş Linda, "O talagin teki.. Anlamas diyorum sana.. 6 aydir tevisiyorut anlamadi iste!" "Tamam da bir tanem.." demiş doktor, "Bak ağzında çekebileceğimiz bir diş kaldı.. Sürdüremeyiz yani..":durdurun

Eczacı ve Eksik Prezervatif..

Pazartesi sabahı eczane açılır açılmaz kızgın olduğu her halinden belli adamın biri kapıyı kırarcasına açıp içeri girmiş, titreyen ellerini tezgâha yaslayarak "Cumartesi günü sizden 125 tane prezervatif almıştım.." demiş, "Saydım, paketin içinden 115 tane çıktı..!"
"Çok özür dileriz efendim.." demiş eczacı sinirle adamın gözünün içine bakarak, "Hafta sonunuzun içine ettik desenize..!":durdurun

Kilisenin Arka Bahçesi..

Pazar sabahı rahip haftalık vaazına "Baylar, bayanlar.." diye başlamış, "Geceleri kilisemizin arkasına arabaları ile gelen gençler için tedbir almamızın zamanı geldi de geçiyor bile.. Bu sabah baktım, abartmıyorum bıraktıkları bira kutularını eritip neredeyse bir otomobil yapabilmek mümkün.."
"Evet.." diye yaşlı bir bayan ayağa kalkmış, "..Ve bıraktıkları prezervatifleri de eritsek o otomobile 4 de lastik takabiliriz.":hhmanD

Geri