Devre Arası Operasyonu

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0

Devre arası operasyon

Yönetim Cristian ve Santos başta olmak üzere bekleneni veremeyen oyuncular için operasyon hazırlığında. Listedeki isimler kendilerini düzeltmemeleri durumunda devre arasında başka kulüplere kiralanacak.

fft1mm1235567.jpg

Sarı-Lacivertli yönetim, ara transfer döneminde takımdan gidecek isimler ve yapılacak takviyeler için şimdiden çalışmalara başladı. Bu sezon bekleneni veremeyen oyuncular için devre arasında kiralık formülünü hayata geçirecek olan Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın listesindeki isimler istedikleri takımlara gönderilecek. Başta Andre Santos ve Cristian Baroni olmak üzere yabancı kontenjanından dolayı takımda yer bulması daha da zor bir hal alan Bilica’nın da Aykut Kocaman’ın listesindeki isimler arasında bulunduğu öğrenilirken, oyuncuların ligin ilk yarısında kalan 7 maçtaki performanslarına göre bir değerlendirmeye tabii tutulacağı öğrenildi.

Sambacılar mutsuz...
Bu arada Fenerbahçe’de top koşturan Brezilyalılar’ın bu belirsizlikten dolayı rahatsız olmaları Brezilya basınını da meşgul ediyor. Son olarak Brezilya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Lance’ye konuşan Baroni, “Mutlu olmak istiyorum. Fenerbahçe ile sözleşmem 2014 yılında bitiyor. Eğer kulübün bana ihtiyacı yoksa, ayrılmak istiyorum. Devre arasında Brezilya’ya tatile gideceğim ve bu süre içerisinde de geleceğimle ilgili sorunun çözülmesini bekleyeceğim. Corinthians’ın en önemli adamlarından biriyken şimdi oynamamaktan mutsuzum” ifadelerini kullandı.

KAYNAK FANATİK

bence 2 sıde gıtsın santos nasıl olsa hıc oynamıo fenerde brezılyada catır catır top oynuo crıstıan ılk geldıgı sene cok guzel oynuyordu oda bozdu bu sene kendını

zamanında ziko ve aurello yu gönderdiler şimdide santosu göndersinler tam olsun...:mad::angry

takımda şuanda 3 mükemmel isim var bir yobo iki santos üç gökhan gönül... :closedeyes:

Cristian gidebilir ondan verim alamayız Santos eğer kalma durumu varsa kalsın hiç yoktan kulübe para kazandırabilir

Cristian hertürlü gitmeli ama Santos sadece güzel bir teklife gönderilebilir. .

Aykutu gönderin bu takım düzelir.

Türkiyenin en pahalı kadrosuna sahip takımı teknik adam yetiştirmek için kullanıyolar anlamıyorum.

Ligde ilk 5 sıradaki hiç bi takımdan 3 puan alamadık.

Geçen senede bu kadro vardı ilk 10 haftada 9 galibiyet aldı takım.

İçine ettiler iyice takımın şerefsizler.

veriyolarmı kiralıyolarmı napıoyolarsa yapsınlar kulübe de oturuyo adamlar ya

Geri