Devlet, Zana için gerekeni yapacaktır

_NEVER_

Banned
Reaction score
0
Devlet, Zana için gerekeni yapacaktır

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ergin Saygun, Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarında "Barzani, Talabani ve Öcalan, Kürtlerin liderleridir" diyen DTP'li Leyla Zana'ya tepki gösterdi. "Bu sözler Iraklı Kürtleri Türkiye'ye müdahaleye davet ediyor" diyen Saygun, devleti gerekeni yapmaya çağırdı.

13.gif

Washington'da yapılan Amerikan-Türk Konseyi'nin (ATC) yıllık Türk-Amerikan ilişkileri konferansına katılan Saygun, Zana'nın sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Bu beyanlar, Iraklı Kürtleri Türkiye'ye müdahale etmeye davet ediyor. Savcılarımız herhalde inceleme yapıyor. Çok ciddi ve tehlikeli beyanlar olduğunu düşünüyorum. Herhalde devlet gerekeni yapacaktır" diye konuştu.

Saygun, bu sözlerde Kürt kökenli vatandaşlara büyük bir haksızlığın olduğunu söyleyerek, "Bu beyanlarla bu vatandaşlarımızın hepsi terörist gibi gösterilmek isteniyor. Buna da sanırım tepkiyi bu vatandaşlarımız gösterecektir" dedi.

Ermeni soykırımı iddialarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Saygun, şöyle konuştu: "Bir siyasi parti lideri (İP lideri Doğu Perinçek), Ermeni soykırımı iddiasını kabul etmediği için İsviçre'de yargılanıyor. 'Türkler, 1.5 milyon Ermeni ile 30 bin Kürdü öldürdü' (Orhan Pamuk'u kastediyor) dediğinizde ise ödül kazanıyorsunuz. Aradaki fark budur."

radikal

barzani nin de,talabani nin de,zana nın da,pamuk un daallah belasını versın dıyım ..

Şimdiye kadar bu konularda yazdığım en ağır sözleri sarfetmek istiyorum.
Hepinizden de özür diliyorum ama artık bu hainlerin yaptığına tahammül etmek imkansız hale geldi.
Fikir özgürlüğüyse bu da benim fikrim.

Bu kadını Karaköy'de faaliyet gösteren fuhuş yuvalarından birine özel oda açtırarak koysalar da , bedavaya çalıştırsalar ne kadar güzel olurdu.
Her gün bir hapishaneden ihtiyaç gidermek amacıyla bir otobüs dolusu mahkumu da ziyarete getirseler adamlar da rahatlamış ihitiyaç gidermiş olurdu.
Ayrıca sokaklarda gezen sapıkları da tedavi amaçlı ona götürebilirlerdi mesela.
Hiç olmazsa memlekete o zaman bir faydası dokunurdu.
Bir nevi sosyal proje de diyebiliriz buna. Ya da hayrat.
Çünkü başka hiç bir halta yaramaz o hain kadın.....

lazaslan abı bravo vallahı dedıklerıne sonuna kadar katılıoyorum...hatta daha daha agırlarına layık bu kadın ama ıste...

Geri