Devlet, işkence için özür diledi

zerkli

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, müfettiş ön raporlarının, Engin Ceber’in işkence sonucu öldüğünü ortaya koyduğunu açıkladı. Soruşturmanın selameti için 19 kişiye geçici olarak görevden el çektirildiğini söyleyen Şahin, "Ceber’in yakınlarından da Adalet Bakanı olarak devletim ve hükümetim adına özür diliyorum" dedi.

kaynak ve haberin tamamı: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10123411.asp?top=1

bu özürü dileyeni her ne kadar sevmesemde yaptığı hareketi tebrik ediyorum. peki ya gözaltında ve ya hapishanelerde ölen sakat kalan işkence gören diğer insanalr ne oalcak? onalr için de özür dilenecektir umaraım. yoksa bu özür dileme sadece ve sadece " bakın biz insan haklarına saygılıyız. bize oy verin" den öteye gitmez.

yaptığı hareket tebrik edilecek cinsten bir şey değil. Adalet Teşkilatının başındaki Bakan bu açıklamayı yapacaksa aynı zamanda istifa edecek.

Yönetici hiyerarşik yapıda en tepedeki adamdır ve yönetimi altındaki tüm kişilerin yaptıklarından birinci derecede sorumludur. Yapmışlar özür diliyorum demekle olmaz. Özür dileyeceksen bu tip işleri yaptırtmayacaksın. Eğer buna rağmen işkence yapılıyorsa ben bu işi yürütemedim, istifa ediyorum demelisin.

Özürle birşey hallolmaz. İSTİFA ETSİN!

Geri