Devlet Bahçeli ve Osmanlı tokadı...////

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Devlet Bahçeli ve Osmanlı tokadı...

Sessiz sedasız görünen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli meydanlarda kükrüyor…

Sanırsınız ki savaşa hazırlanıyor…
Öylesine kükrüyor ki sesi kısılmış…
Başbakan’a yüklendikçe yükleniyor…

Bir yandan Deniz Baykal diğer yandan Devlet Bahçeli…

Başbakan’ı kum torbası sanıyorlar…

İşin garip tarafı onlar Başbakan’a vurdukça…
Oylar Ak Parti’ye kayıyor…

Her zaman ki gibi yine yanlış ata oynuyorlar…

Neyse konumuz başka…

Devlet Bahçeli yapılan yardımlara itiraz ediyor…
Vatandaşa da aklınca tüyo veriyor;

“Alın, yiyin,için için sonra bir Osmanlı tokadı atın AKP’ye”…

Yani yardımlarınızı alın ama oylarınızı MHP’ye verin diyor kurnazca…

Herşey güzel görünüyor meydanlardan bakınca…

Ama bunları diyen Devlet Bahçeli yıllar önce koalisyon ortağı iken atması gereken Osmanlı tokadını bir türlü atamamıştı…

Ellerine kramp mı girmişti o zaman onu bilmiyoruz…

Ama meydanlarda iyi tokat sallıyor…

Şimdi sormak lazım;

Abdullah Öcalan’ın idam fermanını ortadan kaldıran kimdi…

Bankaları batırıp bu milletin sırtına milyarlarca dolar yük yükleyen kimdi…

Sonra yetmedi…

Milletin verdiği emaneti dahi taşıyamadan arkasına bakmadan kaçıp giden kimdi…

Haa…
Bir de “genel başkanlıktan istifa ettim bir daha siyaset yapmıyorum” diyen kimdi…

Cevabı belli…

Devlet Bahçeli…

Şimdi çıkmış Başbakan’a Osmanlı tokadı atın diyor…

Senin zamanında da bu fonlar vardı…
Senin zamanında da fakir fukara,garip gureba vardı…

Neden esirgedin bu yardımları yoksul milletten…

Yoksa yüce divana giden bakanlarına mı yetmedi paralar…

Artık bu milletin karnı tok bu laflara…
Zübükzade siyaseti sona erdi…

İçi boş,kuru bir milliyetçilik prim getirmiyor artık…

Eskiden para ederdi belki…
Ama şimdi kimse metelik vermiyor…

Bir çok kimse gibi Devlet Bahçeli’nin de kafa yapısını değiştirmesi lazım…

Türkiye eski Türkiye değil..
Halk eski halk değil…
Dünya eski dünya değil…

Ama MHP hala eski MHP…
Devlet Bahçeli hala eski Devlet Bahçeli…

Biz sadece uyarıyoruz…

Meydanlarda posta koymak…
Osmanlı tokadı sallamak kolay da…

Yarın seçim sandığı kurulduğunda asıl Osmanlı tokadını kim yiyecek orası biraz şüpheli…

Kanaatimce tokadı yiyecekler başta Devlet Bahçeli olmak üzere eski model siyasetçiler olacak…

3 Kasım da çoğu tasfiye oldu…
Geri kalanlar da herhalde bu seçimde,bilemedin 2011’de tasfiye olacak…

Üzgünüm ama bunların başını Devlet Bahçeli çekiyor…

Asıl o zaman Osmanlı tokadı nasılmış hep birlikte göreceğiz…

GÜNÜN SÖZÜ
Halt edüp durduk siyaset namına…
Türk'ü mahfettik celadet namına…
Mülkü yıktık aşk-ı millet namına…
Milleti soyduk hamiyet namına…

SÜLEYMAN NAZİF

kaynak

ben hayatımda bu kadar saçma bir yazı okumamıştım ...

şimdi soruyoruz diyerek başladığı soruların hepsini kendide biliyor ama işlerine söylemek gelmiyor .bunlarda böyle insan işte .böyle yazar .mürekkebinin parasını kim verirse onlara çalışır bunlar .

abdullah öcalanın idam fermanını kaldıran mhp harici meclisteki bütün partilerdi. mhp den baska bütün partiler idam kaldırılsın diye oy verdi bu yazar bunlardan bahsetmez işine gelmez .

bankalardaki sorunlar çillerlerden demirellerden beri olan sorun .kriz de batan bankalar oldu .ama bu batan bankaların paralarını devlet hazinesine kazandırmak için tmsf kuruldu .tmsf yi kuran da o hükümettir ama bu yazar bunlardan da bahsetmez .çünkü işine gelmez ...

aponun asılmasına meclisteki bütün hainler hayır dediler ve bahçeli seçime gitme kararını o zaman verdi .o hainleri gördü ve halka işte durum bu gücümüz yetmiyor .gizli hainleri cezalandırın ve bize gereken desteği verin ki apoyuda asalım diğer istediklerimizide yapalım dedi .ama millet gitti akp yi seçti .halkın tercihi baska yöne oldu .

istifa edicekti ama seçimde kaymayan taban oylarını gene alan bahçeli yoğun destek ve talep ile bırakmaktan vazgeçirildi .bu yazar bunlarıda bilmez .bilirde işine gelmez ...

yani yazıda saçma bir çok konu var .bunların doğrularını söyleyebilmek için biraz haysiyetli olmak gerek .fazlada değil yani birazcık ...

yazar bilirde ben bilmeemmi olan bitenii.. senin bilmediğin çok şeyide bilirim .. enis öksüzü ecevitin kucağına atıp telekom özeleştirmesi için baskıllarla şantajla nelerle hangi pazarlıklara zorladıklarınıda bilirim. istifası nedendir onuda bilirim..tükürdüğünü yalamak olsa gerektirki bıraktığı koltuğa geri dönen mesutla bahçeliden başkası olmadı,, biride rodosa yüzecekti yaa kulaç boyu kısa sanırım açılamıyor dediler.

yazar bilirde ben bilmeemmi olan bitenii.. senin bilmediğin çok şeyide bilirim ..

ya kardeş sen neden ben herşeyi bilirim tarzında bir insansın .nerden biliyorsun senin bildiğin şeyleri benim bilmediğimi .beni ne kadar tanıyor ve neyimi biliyorsun ..böyle kendini öven saçma kelimeler kurcağımıza bunları tartıscağımıza konuyla alakalı yazalık direk bildiklerini yaz bunları yazacağına ..neyse ..

enis öksüzü ecevitin kucağına atıp telekom özeleştirmesi için baskıllarla şantajla nelerle hangi pazarlıklara zorladıklarınıda bilirim. istifası nedendir onuda bilirim..

bilirsin de söylede bizde bilelim .bakalım bilelim bilelim diyorsun ama gerçekten biseyler biliyormusun yoksa sırf kendini övmek adınamı bunları söylüyorsun gene ..ne baskısı ne şantajı anlat bakam bi .

tükürdüğünü yalamak olsa gerektirki bıraktığı koltuğa geri dönen mesutla bahçeliden başkası olmadı,, biride rodosa yüzecekti yaa kulaç boyu kısa sanırım açılamıyor dediler.

bahçeli bırakmadı bırakacağını açıkladı .liderimizi partiden dışarı adımını attırmadılar .o gün sabaha kadar binlerce ülkücü genel merkezin önünde bahçeliye bırakmaması yönünde baskı yaptı .bunları da biliyormusun .bilmiyorsan boş konuşma kardeş ..

bahçeli boş basit bir adam değildir ülkücülerin gözünde ve ülkücü hareketin geçmişinde .bu yazar ve bunun gibi insancıklar hadlerini bilsinler saygılı olsunlar önce

yazar bahçeliyle ilgili alaycı bir üslüp kullanmış .yazdıkları şeyler ise baştan aşağı yalan ve çarpıtma .bu yazıda ne buldunda buraya ekleme gayreti gösterdin anlamadım .

bazı yazar geçinen satılık kalemler tavrını ve üslubunu düzeltsin ondan sonra yazı yazmayı öğrensin bence .tabi yazdıklarıda dürüst şeyler olsun .yalan dolan çarpıtarak yazı yazılmaz .

şimdiki ülkücülerin gözünde boş bir adam olmadığı bellide,rahmetlinin (başbuğun)gözünde İYİ BİR YERİ OLMADIĞI KESİN.. çıkan haberler dedikodu ya benzemiyordu o günlerde.ya şimdikilerin ülkücüğü ülkücülük değil,yada TÜRKEŞİN ülkücülüğü ozaman..hakkında iyi şeyler söylememişti bazı dostlarına.. o mektupları okumadıysan sorun yok.

şimdiki ülkücülerin gözünde boş bir adam olmadığı bellide,rahmetlinin (başbuğun)gözünde İYİ BİR YERİ OLMADIĞI KESİN.. çıkan haberler dedikodu ya benzemiyordu o günlerde.ya şimdikilerin ülkücüğü ülkücülük değil,yada TÜRKEŞİN ülkücülüğü ozaman..hakkında iyi şeyler söylememişti bazı dostlarına.. o mektupları okumadıysan sorun yok.

kardeş bana seçim zamanları çıkan karalama haberlerden bahsetme . senin bahsettiğin o mektubu tek doğrulayan tuğrul türkeşti .oda şuanda mhp de vekil :)

zamanında azmi karamahmutoğlunun ve bazı mhp düşmanlarının gazı ile tuğrul türkeşe onaylatılan bu çamur haber yani bu mektup gerçek olsaydı o zaman başta tuğrul türkeş olmak üzere eski ülkücüler neden hala mhp de ...atılan bu zarfı yedim demede bana ne dersen de olurmu :)

madem başbuğ bahçeli için ajan dikkat edin diyor o zaman neden hep alttaki resimlerde bahçeli hep yanında .resimler doğru olduğuna göre haber dediğim şekilde tuğrul türkeşde gazlanarak oyuna alet edilerek servis edildi birileri tarafından ..al sana gerçekler helalini gör :goz:

zuo6zb.jpg

33blron.jpg

24en8l5.jpg

t0271c.jpg

2mma8uv.jpg

senin için 1000 resmin olduğu başbuğ klasörünü taradım yenilerini bulursam eklerim ...

yani anlıyacağın ne türkeşin nede bahçelinin ülkücülüğünde sorun yok .sorun mhp düşmanı şerefsizlerin oyunları ve yalanları .allaha şükür mhp nin başkada bir sorunu yok .

ayrıca bahçeliyi tanıtmakta fayda görüyorum .özellikle altı çizili yerleri iyi okumanı istiyorum

Dr.Devlet Bahçeli Kimdir? (Hayatı - Biyografi)

1948 yılında Osmaniye'de doğdu. Yörede Fettahoğulları olarak bilinen geniş bir Türkmen ailesine mensuptur.

İlk öğrenimini Osmaniye'de, orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Dr. BAHÇELİ, üniversite öğrenimini Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde yapmıştır.
Dr. BAHÇELİ, başlangıcından itibaren Ülkücü Hareket'in her kademesinde görevler üstlenerek Büyük Ülkü Davası'na hizmet etti. Dr. BAHÇELİ, 1967 yılında Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinde öğrenci iken Ülkü Ocağı Kurucusu ve yöneticisi olarak görev aldı. 1970-1971 yıllarında Türkiye Milli Talebe Federasyonu Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Dr. Bahçeli, bir yandan aktif olarak Ülkücü Hareket'te yeralırken, diğer yandan da ilmi alandaki çalışmalarını devam ettirmiştir.

1972 yılından itibaren Ankara İktisadi ve Ticari İlimler akademisi ve bağlı Yüksek Okullarda İktisat Bölümü asistanı olarak görev almıştır. Dr. BAHÇELİ, yine 1970'li yıllarda Ülkücü Maliyeciler ve İktisatçılar Derneği'nin (ÜMİD-BİR) kurucularından, Üniversite Akademi ve Yüksekokullar Asistanları Derneği'nin (ÜNAY) kurucularından ve Genel Başkanlarındandır. İyi derecede İngilizce bilen Dr. Devlet BAHÇELİ, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İktisat Doktorası yapmış ve aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikasında Ana Bilim Dalı'nda 1987 yılına kadar öğretim üyeliği görevini sürdürmüştür.

Dr. BAHÇELİ yine bu süre içerisinde Türk-İslam alemi, Türkiye ve Dünya Ekonomisi, Türk Tarihi ve Dış Politika konularıyla ilgilenmiş ve bu alanlarda çalışmalar yapmıştır. 12 Eylül 1980 darbesinden sonra cezaevlerine doldurulan MHP ve Ülkücü kuruluşların yöneticileri ile mensuplarının haklı davalarının her platformda savunulmasında takdirle karşılanan çalışmalarda bulunmuştur.

Ülkücü kadroların yetişmesinde önemli görevler de üstlenen Dr. BAHÇELİ, Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ tarafından göreve çağırılması üzerine 17 Nisan 1987 tarihinde üniversitesindeki öğretim üyeliği görevinden istifa etmiş, 19 Nisan 1987 tarihinde yapılan MÇP Büyük Kurultay'ında parti yönetimine seçilmiş ve Genel Sekreterlik görevine getirilmiştir.
MÇP ve MHP'nin yönetim kadrolarındaki görevi, günümüze kadar kesintisiz olarak sürmüştür. Çeşitli zamanlarda Genel Sekreterlik, Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği, Merkez Karar Kurulu Üyeliği, Genel Başkan Baş-Danışmanlığı görevlerinde bulunan Dr. Devlet BAHÇELİ, 6 Temmuz 1997 tarihli 5'nci Olağanüstü Kongre sonrasında MHP Genel Başkanı görevini üstlenmiştir.

05 Kasım 2000 ve 12 Ekim 2003 tarihlerindeki MHP Olağan Kongreleri'nde tekrar Genel Başkan seçilmiştir.

ve hala seçiliyor siz boşverin seçim zamanı çıkan mektupları falan .böyle bir adamın yanlış bir insan olması söz konusu bile olamaz .bunu iddia edenlerin aklından şüphe ederim.

Geri