Devlet Bahçeli fena yakalandı___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Devlet Bahçeli fena yakalandı

Taraf yazarı MHP liderine öyle bir hatırlatma yaptı ki... Bahçeli çok kızacak...

Ya 99'daki görüşmeler Devlet Bey?

Başbakan dün Kayseri'de şöyle dedi: “Bizim dört kez bunlarla (PKK) biraraya oturduğumuzu söyleme şerefsizliğini yapanlar bu alçakça iftirada bulunanlar, bunun hesabını her yerde vereceklerdir.”

Ee Türkiye'nin basiretsizlikleriyle test edildiği Kılıçdaroğlu ve Bahçeli “yargıyı ele geçirecekler”den vazgeçip tel tel dökülen hayır kampanyasını “barışı teşhir” etmek üzerine kurdular ya. Başbakan da bu mevziye yönelik artan topçu atışlarını “şerefsizler” diye karşıladı Orta Anadolu'da. Aslında haklı olduğu bir taraf var.

Evet Öcalan son ateşkes kararından önce devletin bugüne kadar kendisiyle dört kez görüştüğünü söyledi. Ama bu görüşmelerin dördü deAKPdöneminde oldu demedi.

Bu çarpıtma 2009 rakamından MHP'nin 40. yıldönümünü çıkarmış Devlet Bahçeli'nin matematiksel zekâsının eseri.

Madem öyle Bahçeli'nin hesabının bir sağlamasını almak için ilk üç görüşmenin tarihlerini ve muhataplarını yeniden hatırlayalım:

1) 1993. Özal'ın koordinatörlüğünde aracılar vasıtasıyla devlet Öcalan'la görüştü.

2) 1997-1998. 1998'de Öcalan'ın ateşkes ilanıyla tamamlanan görüşmeler de 28 Şubatçı, Ergenekoncu, Balyozcu paşalardan, Demirel'e, efsane emniyetçiler, darbe karşıtı paşalara kadar herkes trafiğin içindeydi.

3) Ve sıkı durun 1999. Öcalan'ın ayrıntılarıyla anlattığı İmralı'daki görüşmeler.Ergenekonsanığı Atilla Uğur'un ismini, bizzat Öcalan verdi. Dönemin komutanı da Hurşit Tolon'du.

Peki, bu görüşmeler olurken Başbakan Yardımcısı kimdi? 1999'un iki dokuzunu çarp, sonra 9 ile 1'i topla. Sonra her ikisini birbirine böl. Ne çıktı:MHPGenel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli.

O halde Bahçeli'ye düşen bir kere olsun gerçekten sözde değil özde bir vatansever gibi davranıp Türkiye'nin bütün geleceğini, evlatlarını çalan bu savaşın bitmesi için aynı 1999'da yaptığı gibi susmaktır. Aynı görev “Bak bak devlet Öcalan'ı ile konuşup silahları susturuyor” diye pipisini gösteren çocuk heyecanıyla yazılar yazan köşe yazarlarına da düşüyor.

AKP'ye çakmak için ülkenin barış şansını dinamitlemekten çekinmeyen Kemalist yazarlar, size liderlere ateşkesten bahsetmeme mutabakatı öneren Ertuğrul Özkök kadar basiret diliyorum.

Nedense barışmayı hikmet-i hükümet geleneğimize ters bulup, homurdanan, Hamas'la görüşülürken elleri alkışlamaktan patlamış genç kuşak İslamcı yazarlara da barış için Mehmet Akif gibi korkma diye bağıran yazılar yazan Hakan Albayrak feraseti diliyorum.

Açık söyleyeyim bu ülkede binlerce insanın daha ölümüne neden olabilecek bu beyhude savaşın bitmesini engelleyenleri tarih, Sarıkamış'ta binlerce kişiyi ölüme gönderenler, Osmanlı'yı 1.Dünya savaşına sokup batıranlar bugün nasıl hatırlıyorsa öyle hatırlayacak.

50 yıl sonra kimse onlar için “Çok milliyetçi, vatansever adamdı, isyancıları dağdan indirmek isteyenlerle kahramanca mücadele etti” demeyecek. Tarih onları binlerce insanın ölümüne neden olabilecek bu en kibar tabiriyle “basiretsizlikleriyle” hatırlayacak.

Muhtemelen bu savaşı yeniden başlatacak azimlerini tarih kitaplarında okuyanlar “Bu inatçı, akılsız adamlar yüzünden bu kadar yıl kaybetmiş bu ülke” diye iç geçirecek. Tam aksine bugün her gün teşhir edilmek, her gün hain ilan edilmek pahasına bu kardeş savaşını bitirmek için elini taşın altına sokanlar, siyasi hayatlarını riske edenler ise basiret ve feraset sahibi yöneticiler olarak hayırla yâd edilecek.

Barıştan bu kadar korkma, sabret Türkiye! Buna değecek…

KAYNAK

4.CÜ GÖRÜŞMENİN VARLIĞINI BEN GÖREMEDİM AMA İLK 3 Ü SAHİPLERİNİ BULMUŞ OLDU.. HADİ HAYIRLII OLSUN... DEVLET NİŞANI GİBİ ÜSTÜNÜZDE DURUYOR BUNLAR.. ARADA TÜKÜRÜKLE PARLATMAK İPEK MENDİLLE SİLMEK LAZIM PARLASIN DİYE...

mesele kimin kiminle kaç kere görüştüğü değil, pkk'ya nelerin sözünün verildiğidir. bugün tehlike olarak görülen özerk kürt bölgesinin kurulma olsalığıdır. geçmiş hükümetler döneminde böyle bir şey gerçekleşmediğine göre onlar açısından böyle bir sorun yok. zaten koyu milliyetçi bir partiden böyle bir eylem beklemek saçma olur. akp hükümetinin bu konuda tehlike olarak görülmesi ise ılımlı islam modeliyle federasyon yapısının uyuşmasından kaynaklanıyor. yani bir nevi çıkar ortaklığı olma olasılığı durumu.

mesele kimin kiminle kaç kere görüştüğü değil, pkk'ya nelerin sözünün verildiğidir. bugün tehlike olarak görülen özerk kürt bölgesinin kurulma olsalığıdır. geçmiş hükümetler döneminde böyle bir şey gerçekleşmediğine göre onlar açısından böyle bir sorun yok. zaten koyu milliyetçi bir partiden böyle bir eylem beklemek saçma olur.

NİYE? neden beklenemez aziz kardeşim... vatanını en çok sevene en pis işleri yaptırılar lafını sen sadece dizi repliğmi sanıyorsun? eğer öyleyse şu dörtyoldaki mhpli-jitemli sevdası ile pkk ya araç kiralama işini sadece tesadüfmü diyecez? ayrıca görüşme yapıldı diyen karayılan yılanına itibar ediyorsunda, geçmiş dönemdeki öcalanın resmi olarak görüştük dediği ve resmi kayıtlara geçmiş görüşmelere neden itibar etmiyorsun:? kimin görüştüğü önemli,çünkü görüşüldü diye meydana çıkıp halkı angaje ediyorsan kendi geçmişinden emin olmalısın.. tarihi anlık 2 günlük olaylarla yoreumlamadım hiç.. hep geçmişle süzdüm.. onun için yanılmam ve de pislik işleri kaçırmam.. hangi parti yaparsa yapsın...

Peki, bu görüşmeler olurken Başbakan Yardımcısı kimdi? 1999'un iki dokuzunu çarp, sonra 9 ile 1'i topla. Sonra her ikisini birbirine böl. Ne çıktı:MHPGenel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli.

bu matamatik bizi olduruyor hocam :w00t:

Öcalanın sorgulanmasına adamlar görüşme diyorr yaa. Aslında adamlar birşeyinde itirafını yapıyor.. Biz pkk ile görüştük bakın daha öncede olmuş.. E alışın artıkk demeye getiriyolar...
Şu paragrafta birebir kanıtı..
Muhtemelen bu savaşı yeniden başlatacak azimlerini tarih kitaplarında okuyanlar “Bu inatçı, akılsız adamlar yüzünden bu kadar yıl kaybetmiş bu ülke” diye iç geçirecek. Tam aksine bugün her gün teşhir edilmek, her gün hain ilan edilmek pahasına bu kardeş savaşını bitirmek için elini taşın altına sokanlar, siyasi hayatlarını riske edenler ise basiret ve feraset sahibi yöneticiler olarak hayırla yâd edilecek.

NİYE? neden beklenemez aziz kardeşim... vatanını en çok sevene en pis işleri yaptırılar lafını sen sadece dizi repliğmi sanıyorsun? eğer öyleyse şu dörtyoldaki mhpli-jitemli sevdası ile pkk ya araç kiralama işini sadece tesadüfmü diyecez? ayrıca görüşme yapıldı diyen karayılan yılanına itibar ediyorsunda, geçmiş dönemdeki öcalanın resmi olarak görüştük dediği ve resmi kayıtlara geçmiş görüşmelere neden itibar etmiyorsun:? kimin görüştüğü önemli,çünkü görüşüldü diye meydana çıkıp halkı angaje ediyorsan kendi geçmişinden emin olmalısın.. tarihi anlık 2 günlük olaylarla yoreumlamadım hiç.. hep geçmişle süzdüm.. onun için yanılmam ve de pislik işleri kaçırmam.. hangi parti yaparsa yapsın...

hayır, ben ne bahçeli'yi ne de tayyip erdoğan'ı itham eden söylentilerden emin olduğumu yani bunlara inandığımı söylemedim. sadece bu söylentileri siyaset çizgileri açısından değerlendirerek olasılıkları görmeye, göstermeye çalıştım.

ayrıca ben bahçeli pkk ile görüşmemiştir demedim. sadece ,eğer olduysa bile, bu görüşmelerden geçmişte ve bugün sahip olduğumuz endişeleri doğrulayacak bir sonucun ortaya çımadığını söyledim.

Öcalanın sorgulanmasına adamlar görüşme diyorr yaa. Aslında adamlar birşeyinde itirafını yapıyor.. Biz pkk ile görüştük bakın daha öncede olmuş.. E alışın artıkk demeye getiriyolar...
Şu paragrafta birebir kanıtı..

konuyu iyi oku birader sorgulaması 10 yılmı sürdü öcalanın? 3 farklı zaman diliminde ve 3 farklı devlet idaresinden bahsediliyor.. okumadan yorum yapıyorsun.. ayrıca yazıyı yazan kişinin yorum tarzı olarak ileride söylenebilecek,halkın bir 50 yıl sonra birbiriyle dertleşirken söyleyebileceği sözler bunalr ki bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLARAK bend eaynı fikirdeyim.. bu lafları şimdilerde şehit aileleri bile söylüyor.. kan bitsin-terör bitsin demenin neresi hainlik? 30 yıldır bitiremeyenlerin neden bitiremediğini sorgulasana sen? heronalrı mayınları açıklayamayan-bbg evi gibi izleyenlerin sadece izlemekle yetindiğini neden bişey yapamadığını, açıklasana sen?

Çarpıtmaya bağğğkkkk.

pkk devletle anlaştık barış yaptık dedi bizim fetullahçı yayın bunu Devlet Bahçeli ymiş gibi göstermeye çalışıyor.

Devlet Bahçeli pkk nın barış yaptığı Devlet değildir ama DEVLETİN BAŞINA DEVLET GELECEKTİR ELBET.

konuyu iyi oku birader sorgulaması 10 yılmı sürdü öcalanın? 3 farklı zaman diliminde ve 3 farklı devlet idaresinden bahsediliyor.. okumadan yorum yapıyorsun.. ayrıca yazıyı yazan kişinin yorum tarzı olarak ileride söylenebilecek,halkın bir 50 yıl sonra birbiriyle dertleşirken söyleyebileceği sözler bunalr ki bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ OLARAK bend eaynı fikirdeyim.. bu lafları şimdilerde şehit aileleri bile söylüyor.. kan bitsin-terör bitsin demenin neresi hainlik? 30 yıldır bitiremeyenlerin neden bitiremediğini sorgulasana sen? heronalrı mayınları açıklayamayan-bbg evi gibi izleyenlerin sadece izlemekle yetindiğini neden bişey yapamadığını, açıklasana sen?

SEnde düz mantığından çık artık arkadaşım.. Başlık ne bahçeli fana yakalandı. Yani karalanmak istenen bahçeli.. Diğer görüşmelere gelince birincisi özalın görüşmesi beni ilgilendirmez.. Onun yorumunu yapacak adam ben değilimm.

İkinci görüşmeler istihbarat görüşmeleri.. Normalde olumlu veya olumsuz bir yorum yapardım buna akpnin cumhurbaşkanı devletin kurumları görüşebilir diyince.. Bu yandaş yayına cumhurbaşkanı zaten cevabını vermiş...

Üçünsüde daha önce yazdığım gibi görüşme değil sorgulama. Sen sorgulama ile görüşme arasındaki farkı yapamıyorsan beni ilgilendirmez..

İşte açılımı haklı çıkarmak için kullanılan sözler analar ağlamasın, terör bitsin kan dursun.. Kimse bunlara hayır demez.. 30 yıldırda böyle zaten. Bunu ilk siz mi söylüyorsunuz? Git sor bakalım şehit ailesine pkk ile görüşmeleri ne derece doğru buluyorsun? Git sor bakalım açılımı ne derece doğru buluyorsun? Hiçkimsenin karşı çıkmayacağı sözler söylüyorsun sonrada bak haklıyım diyosun. Cocuk mu kandırıyorsun sen... Üstelik kendinde anlamışın ki artık kimse yemiyor.. Konuyu değiştiriyorsun.. Tsk açıklamaları yapıyor.. Git oku.. Forumdada var. Linkinide atarım sana... İşine gelince başbakanamı inancam teröriste mi? isine gelmeyince Tskya niye inanayım bak yandaş yayınlar ya da pkk itirafçıları nediyor.. Yemiyor artık insanlar zorlamayın boşuna. Gittikçe batıyorsunuz...

30 yıldır terörün bitmemesi ordunun değil hükümetlerin suçudur... Teröriste bir avuç çapulcu diyenlere bugün kimsenin sesi çıkmıyor.. Ya da onların para kaynağını kesemeyenlere. Bugün yurt dışındaki pkklıların avrupa tarafından serbest bırakılmasına one minute çekemeyenlere. Bas bas bağrıyo emekli subaylar siz para ve yardım kaynaklarını kesin kalanları temizlemek kolay.. Temizliyorlar yerine yenisi geliyor.. Silahlarını el koyuyorlar basbakanında dediği ama isim vermeye yüreginin yetmediği ülkeler silah satıyor.. Sen bunların engelle. Sonra gel beraber soralım orduya neden bitmiyor terör...

herkezin boyasi tek tek ortaya dokuluyor yaziklar olsun cikar adina devleti milleti satanin

ak parti yazıları hort hort hort lamaya başladı gene sömürücü a ka pe amaa pe berikacı israilci yahudi soyu a ce oyleler.

sende fazla film dizi izliyorsun herhalde.zamanında birilerine devlet adına bişeyler yaptırmış olabilirler o insanlara sor arzuladıkları devlet için samimi bir devlet olursa karşısında bu adamlar gene seve seve yaparlar bu işleri.kimseye zorla bişey yaptırılmıyor sonucda .yada bende vatanımı cok seviyorum cok seven bir sürü insan var çevremde.bana yada çevremdekilere kimse pis iş yaptırmıyor sonucda.bu insanlar zamanında bunu yaptı diye tüm mhp liler pis iş yapmış yapıyor yada yapabilir diyemeyiz sonucda.kaldı ki pis işlere karışan insanlar her görüşten insanlar olabilir

bahçeli döneminde apo ile görüşülüp görüşülmediği değil mesele.yada tayyibin görüşüp görüşmediği değil mesele.bahçelide tutup ya baksana tayyip apoyla görüşüyormuş diye kıskandığı için konusmuyor bunları.sana ve senin üstünden tayyipe ve zihniyetindekilere sadece şunu söylicem.

bahçeli veya tayyip apoyla görüştü yada görüşmedi herneyse .hangisinin görüşmesinden bu millet kaygı duydu.bahçelinin döneminde görüşüldüğünün kimsenin haberi bile yok ama tayyip döneminde apo ile tayyip direk görüşmedi belki ama apodan yol haritasını bekleyen bahçeli değil tayyip.apo iti rahat etsin diye yerine düzenleten ve canı sıkılmasın diye yanına adam gönderen tayyip .itin tekine sayın diyerek zaten adamın gözündeki yerinide belli ettti tayyip . şimdi söyle bu millet bahçeliyemi güvenir tayyipemi .

akp apo itini bi cumhurbaşkanı yapmadı yakında oda olur zaten sizler uyudukça taraf olmak uğruna gözlerinizi kapadıkça merak etmeyin.

DURMAK YOK UYKUYA SAHTEKARLIĞA GERCEKLERİ ÇARPITMAYA DEVAMMM

30 yıldır terörün bitmemesi ordunun değil hükümetlerin suçudur... Teröriste bir avuç çapulcu diyenlere bugün kimsenin sesi çıkmıyor.. Ya da onların para kaynağını kesemeyenlere. Bugün yurt dışındaki pkklıların avrupa tarafından serbest bırakılmasına one minute çekemeyenlere. Bas bas bağrıyo emekli subaylar siz para ve yardım kaynaklarını kesin kalanları temizlemek kolay.. Temizliyorlar yerine yenisi geliyor.. Silahlarını el koyuyorlar basbakanında dediği ama isim vermeye yüreginin yetmediği ülkeler silah satıyor.. Sen bunların engelle. Sonra gel beraber soralım orduya neden bitmiyor terör...

Terörü hala orduya bağlayanlar var bu ülkede. Neden ? Erdoğan AB aşkına özelleştirmeler yapıyor ve bu özelleştirmelerin zerre hayrını göremiyoruz. Gidiyor et fiyatlarını düşürecem diye hayvancılıkta ustalaşmış bir ülkeye angus'lar getiriyor. Bunlara bir açıklama bulamayanlar giden parayı orduya bağlıyor. Hayat pahalılığını orduya bağlıyor. Sanırsınız ki TSK o kadar silahı o kadar uçağı o kadar ekipmanı sadece doğu için alıyor. Hiç diğer bölgeleri düşünen , oradaki basına yansımayan krizlerden bahseden yok. Kendi topraklarında 3-5 tane itin toprak isteğini , özerklik isteğini sert ve net bir şekilde cevaplayamayanlar Obama'dan medet umuyorlar.

25814_379294079689_721594689_3815342_5006884_n.jpg

Geri