Devlere kafa tutuyor

mchasso

New member
Reaction score
0
Devlere kafa tutuyor

Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale çıkma başarısını gösteren Fenerbahçe, son 8 takım arasında en az gelire sahip takım olarak dikkat çekiyor. Son dönemde forma, reklam ve stad gelirleri sayesinde kasasını dolurmayı başaran ve Türkiye'nin en zengin kulübü olan sarı lacivertlilerin 2006-07 geliri 87.2 milyon Euro olarak ifade edildi.

Deloitte tarafından her yıl hazırlanan "Futbol Para Ligi" araştırmasının, geçen ay açıklanan raporunda sarı lacivertli ekip gelir olarak Avrupa Kulüpleri arasında 25. sırada yer aldı. Gelir olarak iki haneli rakamlarda kalan sarı lacivertli kulüp Türkiye için iyi bir gelire sahip olsa da Şampiyonlar Ligindeki rakipleri ile karşılaştırıldığında çarpıçı bir tablo ortaya çıkıyor.

Sarı lacivertlilerin çeyrek finaldeki olası rakiplerinden bazıları Fenerbahçe'yi 2'ye, 3'e hatta 4'e katlıyor. Deloitte'in raporunda yıllık geliri 87.2 milyon euro olan sarı lacivertlilerden sonra çeyrek finalde mücadele eden Schalke 04'ün yıllık geliri 114 milyon Euro, İtalyan Roma ekibinin 157.6 milyon Euro olarak belirtilmiş.

Arsenal'in 263.9 milyon Euro, Chelsea'nin 283.0 milyon Euro, Barcelona'nın 290 Milyon Euro, Manchester United'ın ise 315.2 milyon Euro yıllık gelire sahip oldukları belirtildi.

Fenerbahçe ile bu ekiplerin bütçeleri ve gelirleri karşılaştırıldığında sarı lacivertilerin çeyrek finale kalarak ne kadar büyük bir başarı elde etmiş olduğu da bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
10.03.2008

Kaynak : DHA​

alıntıdır..sporx

biraz daha dikkatli oynasak belki kupa bile olabilir..

kafa tutmaya devam edeceğiz de..oynadıgımız futbolla herkesin taktirini topluyoruz...artıkezeli rakiplerimizle aramızda olan ucurum iyice acılmaya basladı bu tur ile..en basiti;beşiktas evinde liverpoolu yendi deplasmanda 8-0 yenildi.gs evinde leverkusenle 0-0berabere kaldı deplasmada 5 yedi..fenere bakıyoruz evinde son 2 yılın en formda kupa takımını 3-2 yendi.deplasmanda ilk 10 dk da 2-0 gferiye düşmesine ragmen tur atladı..gs deplasmanda 2 gol yedikten sonra maç 5 e gitmişti...

herşey para olsaydı:D:D yürüyün be bi kupayı alsınlarda ah ahhh

Liη & Liη;2699514' Alıntı:
Zuhahahahahahah

YayLa Cup'la karıştırdın Galiba bunu =D

Kardeş hepimiz türkiyede yaşayan ama farklı takımları tutan birer kardeşiz bu gibi günlerde "hepimiz birimiz birimiz hepimiz için "sözüyle hareket etmeliyiz seni kınıyorum
bu yüzden.bu tip davranışları kimse yapmasın arkadaşlar bunu tüm samimiyetimle söyliyorum özellikle lin lin arkadaşıma , bunlara gerek yok onlar birbirlerini nasıl destekliyolardır kim bilir buna göre bizde birbirimizi desteklemeliyiz , içinde merhamet olan anlamıştır ne demek istediğimi bye herkese...

herkes bu bayrağın altında yaşıyor o halde türkiyemizin bir takımı olan fenerbahçemize bu günlerinde destek olalım litfen köstek olmayalım bu en güzel cevabımdır.

İyi de Ben köstek olma amacında Değilim..

'Pollyanna'cılığı bırakalım, Realiteden bahsedelim,
Daha ilk senesinde çeyrek finale çıkmış tecrübesiz bir takıma o kupayı yar ederler mi sizce.,
Fener Misyonunu Çeyrek Finale Çıkarak pekala Tamamlamıştır.. Ülkemize kazandırdığı puanlar için de ayriyetten Teşekkürler..

Liη & Liη;2701296' Alıntı:
İyi de Ben köstek olma amacında Değilim..

'Pollyanna'cılığı bırakalım, Realiteden bahsedelim,
Daha ilk senesinde çeyrek finale çıkmış tecrübesiz bir takıma o kupayı yar ederler mi sizce.,
Fener Misyonunu Çeyrek Finale Çıkarak pekala Tamamlamıştır.. Ülkemize kazandırdığı puanlar için de ayriyetten Teşekkürler..

Kardeş böyle konuşarak baştan yenilgiyi kabul ettiğini anlıyorum senin
bence hiç de öyle değil kendimize inanırsak ve aynı hataları yapmazsak finalide görürüz biz hiç merak etme sen:victory

"ÇEYREK FİNALDE ELENİRSEK KONUŞURUZ TEKRAR AMA ŞİMDİ HERKES TAM DESTEK LÜTFEN!!!"

Geri