Devler ismail`in peşine düştü

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Manchester maçındaki performansı Beşiktaşlı futbolcunun yıldızını parlattı. Arsenal ve Sevilla kulüpleri İngiltere`deki maçın en parlak isimlerinden biri olan İsmail Köybaşı`nı takibe aldı. Başkan Yıldırım Demirören 5 milyon euroya G.Antep`ten aldığı futbolcunun fiyatını katladı

Genç yetenek İsmail Köybaşı`nın Beşiktaş`ın 1-0 kazandığı Manchester United maçındaki performansı Avrupalı kulüplerin iştahını kabarttı. Başta İngiltere`nin Arsenal kulübü ve İspanyol Sevilla olmak üzere bir çok kulübün genç futbolcuyu transfer planları içine kattığı öğrenildi. İki kulübün Old Trafford`taki maçta sahanın en çok koşan ismi olan ve performansıyla galibiyette önemli katkı yapan İsmail Köybaşı`yı izlemeye aldığı ve beğenilmesi halinde siyah-beyazlılara teklif götürecekleri belirtildi. Maç öncesi sakatlığı bulunan ve Teknik Direktör Mustafa Denizli tarafından son anda kadroya dahil edilen İsmail Köybaşı`yı, Beşiktaş sezon başında Gaziantepspor`dan 5 milyon euro bedelle transfer etmiş, taraftarlar Tabata`yla birlikte bu futbolcuya verilen parayı çok buldukları için yönetimi protesto etmişti. Zaman, İsmail Köybaşı`nın transferi sonrası genç futbolcuyu yakın gelecekte yüksek rakamlara satabileceklerini açıklayan Başkan Yıldırım Demirören`i haklı çıkardı. Beşiktaş Başkanı, İsmail Köybaşı`nın bonservis bedelini 10 milyon euro olarak açıklarken bu parayı ödemeye hazır olan taliplilerine davetiye çıkardı.

Yeni Şafak

İsmail'i bende çok beğeniyorum. Türkiye'nin adını avrupada duyuracak yeni lejyonerimiz.

Nedense ben hiç begenmiyorum bu adamı.. Bide Bu ArsenaL'den başka takım yokmu TR'de kim varsa Arsenal istiyor.. Daha 1 adam gittiğini görmedim :D

Devler İsmail'in Peşine Düştü

Beşiktaş'ın G.Antep'ten 6.5 milyon euro bonservisle aldığı İsmail Köybaşı, Avrupa kulüplerini peşine taktı. 20 yaşındaki sol beki kapak yapan İspanyol Estadio Deportivo gazetesi, başta Premier Lig ekipleri Manchester United ve Arsenal olmak üzere La Liga takımı Sevilla'nın da İsmail için harekete geçtiğini yazdı. Genç futbolcunun menajeri Batur Altıparmak ise "Beşiktaş, İsmail için 10 milyon euro istiyor. Sevilla ısrarcıysa oturu konuşuruz" dedi.

CF50104738D3174E8BDB43CDx.jpg

Kaynak

Şimdilik Beşiktaşıma faydası çok kalsın 2-3 sezon sonra daha iyi bi paraya satabiliriz biraz daha tecrübe kazansın da.

Geri