Devamı Gelsin

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
[SIZE=+0][/SIZE]Siyah-Beyazlı formaya döndükten sonra en kıymetli golünü Porto'ya atan Nihat Kahveci, takımının gruptan çıkma yolunda büyük avantaj yakalamasını sağladı. Ancak taraftarlar, “Beşiktaş'ın çocuğu” diye çağırdığı yıldız oyuncudan daha fazlasını bekliyor.

Nihat Kahveci, Porto ağlarına gönderdiği müthiş füze ile gündeme damgasını vurdu. Geldiği günden bu yana eleştirilerden kurtulamayan yıldız forvet özellikle sezon başından itibaren taraftarın da hedefi haline gelmişti. Milli oyuncu, Dragao Stadı’nda bir vurdu, pir vurdu ve La Liga’daki günlerini anımsatan bir golü rakip ağlara bıraktı. Helton gibi önemli bir kaleciyi bile büyük çaresizlik içerisinde bırakan bu gol Kara Kartal’a gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağladı. Karşılaşma boyunca attığı golün yanısıra başarılı futboluyla alkış aldı Nihat Kahveci...

‘Ben de bu Nihat’ı çok özlemiştim’

Maç sonrasında ise tecrübeli forvetin mutluluktan adeta gözleri parlıyordu. Özeleştiri yapan ama bazen eleştirilerin tahammül sınırlarını zorladığını belirten Nihat, “Ben de kendimi beğenmiyorum. Çünkü beklentiler büyük. Geçmişte yaptıklarım ortada olduğu için taraftar haklıdır. Ancak bazıları bunu kişisel bir noktaya çekip, işi hakarete götürüyorlar. Bu gole çok ihtiyacım vardı. Ben de böyle bir Nihat’ı herkesten çok özlemiştim. Zor zamanlarımda benden desteğini esirgemeyen eşim ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Topa vurduğumda gol olacağı içime doğmuştu. Zaten maç öncesi eşim de telefonda gol atacağımı söylemişti. Ama önemli olan bunun devamının gelmesi” diye konuştu.

Kaynak

Nıhat 1 gol attı dıye bısey degıstıgını zannetmıyorum taraftarlar ıcın sezon basında da ıyıydı ama sonra yıne bitiklerı oynadı... Katkısı kalıcı olmadıgı surece gonullerde kı yerını zor alır

Geri