- Reaction score
- 0

Kasımpaşa maçının ardından açıklamalar yapan Gheorghe Hagi, çok mutlu olduğunu söyledi. Başarının devamını getireceklerini belirten Rumen teknik adam, Her şey zamanla çok iyi olacak dedi.
Kasımpaşa galibiyetinin ardından oyuncularını tebrik eden teknik direktör Gheorghe Hagi, Çok çalıştılar ve iyi bir maç çıkardılar. Son dönemlerde iyi oynamamıza rağmen bunu skora yansıtamıyorduk. Güzel sonuçların devamı gelecek dedi. Rumen teknik adam maç sonrası yaptığı basın toplantısında şöyle konuştu:
Sorumluluktan korkmam
Sorumluluk almaktan korkmayan bir insanım. Uzun süre oynadığım evime geri geldim. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Oyuncu olarak geldiğimde güzel şeyler başardım.
O zaman da başlangıçta benim için güzel şeyler yazılmadı ama sonra her şey iyi oldu. Her zaman iyi çalışırım. Bana göre tecrübem de var. Bu tecrübemden oyunculara da bir şeyler katmak istiyorum.
Sihirli değneğim yok
Zor dönemlerin adamıyım. Üçüncü kez zor dönemde Galatasaraya geldim. Galatasaray denince üzerinizde her zaman bir baskı olur. Açık söylemeliyim ki; takımın şu anki durumunu zaman içinde değiştirebilirim.
İyi ya da kötü sonuçlar alabiliriz ama büyük takımlar zaman içinde oluşur. Sihirli değneğim yok. Sihirli değnek sadece Allahta vardır. Onun dışında her şey çalışmaktır.
Bu sefer para da olmalı
Hiçbir zaman sonuçları garanti edemem. Garanti eden de yalan söyler. Ben rekabetçi bir takım kuracağım. İlk geldiğimde parasız yaptım. Bu sefer para olacak, bütçe olacak. Bazıları benim kapasiteme inanmayabilir ama ben inanıyorum. Bu sadece zaman meselesi.
Elanodan memnundum
Galatasaray o kadar büyük ve güçlü bir camia ki, kimin gelip gittiği hiç önemli değil. Galatasarayda oynayan oyuncunun, sadece Galatasarayı en iyi şekilde temsil etmesi gerekir. Elanodan memnundum, bazı şeyleri yapmaya çalıştı. Fizik kondisyonu çok iyi değildi. Bu diğer futbolcular için de geçerli. Daha önceki maçlarda sadece bir yarıda iyi oynuyorduk, bu akşam (dün) ikinci devrede de iyi oynadık.
Kaynak