Destek ver, israil'i topraklarımızdan kovalım

uozd

Banned
Reaction score
0
Destek ver, israil'i topraklarımızdan kovalım Destek ver, israil'i topraklarımızdan kovalım
DESTEKLEYİN, İSRAİL'İ TOPRAKLARIMIZDAN KOVALIM!
İsrail Başkonsoloslukları Kapatılsın

İsrail'in yaptıklarına dur ve yeter diyoruz artık! Mavi Marmara gemisinde yapılanlar bardağı taşıran son damla olmuştur. Dünya da gün geçtikçe yalnızlaşan İsrail ile aramızda ki ilişkilerin tekrar ele alınmasını ve

1) İsrail Başkonsoloslukları bir daha açılmamak üzere kapatılmasını,

2)Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Terörist İsrail Hükümeti arasında bulunan tüm ticari anlaşmaların iptal edilmesini,

3)Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile Terörist İsrail Hükümeti arasında bulunan tüm askeri silah ve mühimmat anlaşmaların iptal edilmesini,

4)Terör örgütü PKK'nın eğitmenliğini yapan ve her türlü silah ve cephane desteği sağlayan Terörist İsrail Hükümetinin, T.B.M.M tarafından birinci dereceli düşmanımız ilan edilmesini,

İSTİYORUZ...

İsrail Başkonsoloslukları Kapatılsın

evet desdekliyorum ama yanında,
terör örgütünü yıllarca besleyen
suriye
ırak
ürdün ile de tüm ticari ve siyasi ilişkileri,

ermenilere açıkca desdek veren ruslar
amerikalılar
fransızlar
ingilizler ve tüm dünya ilede kesilmesini göze alan varsa
ömür boyu oy vermeye söz veriyorum

degazor keşke becerebilsek kendi kendimize yetmeyi becerebilsek kola değil ayran içsek ama tamamen kessek nankörlerle irtibatı...

topraklarımızdan kovmadan direk sert karşılıklar dahi verilemiyorsa kör kurşuna gidiyoruz !

Bu işler kolay değil dostum. Bizimkiler 50 yıllığına sınırları israile vercekti sen konsolosluk kapatılmasından bahsediyorsun. Polisin attığı gazbombasından çiftçinin ektiği tohuma kadar israilden alıyoruz. Bu işler hiçte kolay değil...

Bilin bakalım o tohumların ülkeye gelmesini sağlayan yasaları kimler çıkardı.
Yada Yabancılara Toprak satışını kimler kolaylaştırdı.
Bakın bakalım altında nevar.
Ceee.

Geri