Ders & Ödev & Tez Bölümüne adayım

celta

New member
Reaction score
0
Slm arkadaşlar... Ders & Ödev & Tez bölümünde SevenCloves ve MaVercik gerçektende başarılı bir şekilde çalışıyolarlar.. Bende o bölümde özellikle sözel derslerle alakalı elime geçen tüm ödevleri arkadaşlarla paylaşmaya çalışıyorum... Yönetim uygun görürse o bölümde SevenCloves ve Mavercik in yanında asistan modluk yapmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum... Teşekkürler.....

Edit By celta: Adaylığımı oylayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Oylamalar sonucu görevden vazgeçtim, konu kilitlenebilir.

-1 kusura bakma

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------
Teşekkür Sayısı: 183
168 Mesajına 265 Kere Teşekkür Edildi

msj sayın normal teşekkür ssayın eksik :(

-1

bLaDe™' Alıntı:
biraz daha zaman dostum

-1

aynen blade :) bu işler zaman gerektirir dostum

benden +1 hayırlısı olsun arkadaşım

biraz daha zaman dostum

-1

biraz daha zamana ihtiyacın var gibi....ama hayırlısı neyse o olsun...bir de bakıyorum da herkes mod olmak istiyor kaç bin üye var ya her biri mod mu olacak......Sözüm meclisten dışarı

Bİraz Daha Zaman GeÇse Bİle Bİr Şey DeĞİŞmezkİ Hatta O Zaman Bu Heves SÖnecek.bence Olmasi MÜmkÜn Önemlİ Olan Yaptiklari DeĞİl Yapacaklaridir.zaten Asİstan Modl Olduktan Sonra GÖrevİ İyİ Yapmazsa Alinir GÖrevİ

Dostum asisit mod luk olursa +1

celta' Alıntı:
Slm arkadaşlar... Ders & Ödev & Tez bölümünde SevenCloves ve MaVercik gerçektende başarılı bir şekilde çalışıyolarlar.. Bende o bölümde özellikle sözel derslerle alakalı elime geçen tüm ödevleri arkadaşlarla paylaşmaya çalışıyorum... Yönetim uygun görürse o bölümde SevenCloves ve Mavercik in yanında asistan modluk yapmak istiyorum. Görüşlerinizi bekliyorum... Teşekkürler.....

Sevencloves su anda orda mod değil arkadaşım :)
başarılısın çalışmaların var bence olabilirsin

Türkçe-Edebiyat Bolumunde Roman incelemeleri dıe Bı konun var sadece..Baska konun yoq Modluk talebınde bulundugun Bolum ıcın (Tabı yanlıs gormeDıysem)

GeneLde actıgın konuların Cogu guncelde.....

Benden -1...

p3simist' Alıntı:
-1 kusura bakma

Teşekkür Sayısı: 183
168 Mesajına 265 Kere Teşekkür Edildi

msj sayın normal teşekkür ssayın eksik :(

-1

aynen blade :) bu işler zaman gerektirir dostum

BENCE önemli olan yapılan paylaşımdır verilen teşekkür değildir :)
benden +1

blade olm iyimisin sayfa 1 de de mesajın var..;)

konuya gelince celta biraz daha çalış derim çünkü gerçekden ödew bölümü çok ağır..

bencede çalişiyo hep aktıf ve onlıne gorunuyon bence gerek varsa benden + 1 destek dostum

Geri