Canlı yayında inanılmaz SKANDAL!

La Yus'eL

Banned
Reaction score
0

Canlı yayında inanılmaz SKANDAL!

Genç Bakış programına katılan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Küçükusta Türkiye'de domuz gribi nedeniyle hayatını kaybedenlerin çoğunlukta olduğu illerdeki vakaları 'AK Parti'ye oy veren yerler' şeklinde yorumladı.

Abbas Güçlü'nün sunduğu Genç Bakış programının tartışma konusu Türkiye'nin en önemli sağlık gündemi Domuz gribi oldu. Programa İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Eraksoy ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta konuk oldu.

Ensonhaberin haberine göre, canlı yayında Türkiye'de domuz gribi nedeniyle hayatını kaybedenlerin illere göre dağılımını gösteren haritaya ilişkin Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın yorumu dikkat çekiciydi. Türkiye'de neden belirli bölgelerde ölümlerin gerçekleştiğine ilişkin soruya Küçükusta'nın cevabı ilginçti; 'Ak Parti'nin oy aldığı yerler oraları, ondan'

Kaynak

CHP zihniyetine sahip bir bölüücü den başka ne beklenirdi ki zaten

bi kere öyle bişey olsa vermeyen yerlerde çok olması lazım değil mi ?

ama adamın dediği doğru garibana bulaşıyor grip , zengin bi şekilde yolunu buluyor ...

Gribi çıkar gerisi bu arkadaşa benzemiş, böyle bir arkadaşdanda böyle bir yorum gayet normal

bu forumda ilk defa bu denli ağır bir uslubu bu adama (küçükusta'ya) yöneltiyorum ama yazmıyorum ben söyleceğimi söyledim odamda yankılandı

erdoğan aşı olmayın demedi :) ben olmicam dedi ... uydurmasınlar ...
bu 1

ikincisi kimse sandıktayken ne oy kullandığını bilmiyor doğal olarak bunlar akp ' li bunlar chp'li diye belirlemek yanlış olur.

üçüncüsü
herkes işini yapsın siyasete karışmasın ... siyaset polikacıların işidir ...

bu kadar ...

erdoğan aşı olmayın demedi :) ben olmicam dedi ... uydurmasınlar ...
bu 1

ikincisi kimse sandıktayken ne oy kullandığını bilmiyor doğal olarak bunlar akp ' li bunlar chp'li diye belirlemek yanlış olur.

üçüncüsü
herkes işini yapsın siyasete karışmasın ... siyaset polikacıların işidir ...

bu kadar ...

geri kafalılara kapak olsun

saçma bi söz etmiş. bi profesorun daha mantıklı konusması gerekır...

Senin gibi ahmak birinden mantıklı bi cevap beklenemezdi zaten

Geri