Dereye uçan otomobiLde can pazarı

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, otomobilin dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

20100418.163409_TRB311_1314.widec.jpg

Ayder Yaylası'ndan Çamlıhemşin ilçesine giden Birol Taşkın yönetimindeki otomobil, yolun kaygan olması nedeniyle bariyerlere çarparak, Fırtına Deresi'ne yuvarlandı. Otomobil, dere içerisinde taşlara takılarak durabildi.

Kaza sırasında olay yerinden geçen Çamlıhemşin Jandarma Komutanlığı ekipleri, dereye yuvarlanan otomobildeki Caner Özbulut , Ömer Çorbacı , Birol Taşkın, Erol Bayar, Miraç Eren Sayın'ın ve Zafer Parmak ile yol kenarından seslenerek, sakin olmalarını ve otomobil üzerinde beklemelerini isteyerek, Çamlıhemşin Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri ile olay yerindeki vatandaşların halat yardımıyla dereden çıkardıkları yaralılar, ambulanslarla Rize'deki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Caner Özbulut hastanede hayatını kaybetti.

Öte yandan, yaralıların kurtarılmasının ardından, bağlanan halatın çekilirken kopması sonucu tekrar dereye düşen otomobil, akıntıya kapıldı.

Ekli dosyalar

• 20100418.163409_TRB311_1314.widec.jpg
    20100418.163409_TRB311_1314.widec.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 705
..:..ALLAH Rahmet eylesın ne dıyeLım ..:..

ya ben bu kazayı dun gordum ama onunden gecerken ne oluyo dıye bakmadın bende ayder yaylasında 1 gecelık kamp yamiştim ınerken toplanmişlardı demekki bu araba uçmuş ya yazık oldu...
hava bıraz yagıslı ve sisliydi ondandır

ya ben bu kazayı dun gordum ama onunden gecerken ne oluyo dıye bakmadın bende ayder yaylasında 1 gecelık kamp yamiştim ınerken toplanmişlardı demekki bu araba uçmuş ya yazık oldu...
hava bıraz yagıslı ve sisliydi ondandır

bende dun izledim televizyondan... haberlerde kaza nedeni asiri hiz ve dikkatsizlik oldugu soyleniyordu...ALLAH olen arkadasimizin mekanini cennet eylesin.. yarali arkadaslarada sifalar diliyorum

Geri