derdim büyük yardım

julias

New member
Reaction score
0
hdd 'mde windows 7 kuruluydu ekrana görüntü gelmediğinden açılışta devamlı reset attım
ekran geldi windows onarma çıktı onarmadan sonra windows açılmadı
bu işlemi birçok defa tekrarladım olmadı ve işin saçma yanı windows cdleri ile format atamıyorum

şuan pardus çalışan cd ile bilgisayarı açtım
sanırım servise gönderecem ama göndermeden önce hard diske girmek istiyoru

sanırım çalışan cd ile hdd ye giriliyormuş oradan C deki bazı dosyaları Dye taşımayı düşünüyorum

hdd ye nasıl giecem yardımlarınızı bekliyorum teşekkür edrim

dostum linux üzerinde pek bir bilgim yok ama format atamaman için bir neden yok :s dwdni boot edip kuruluma başlamakta ne gibi bi sıkıntı yasıyorsn yanı format nerde hata werıyor ? karşılaştıgın sorun tam olarak nedir ?

birde hard diskin ide ise hirens boot cd indir içerisinde portable windows war çok kolay bir biçimde hard diskin bir bolumunden flasha yada diğer bölüme veri taşıyabilirsin : ))

ark. şuan hdd de windows7 var hdd yi takacağım bilgisayarda win 7 olması lazım yoksa görmüyor

bilgisayar açıldığında klavyem çalışmıyor windows cd si taktığımda "cd yükleme bir tuşa basın" diyor basıyorum ama işlemiyor

win 7 ve vista cd leri denedim olamdı klavye işlevsiz kalıyor ama pardus taktığımda yükleme yapıyor

iki klavyem var biri wiless ikiside işlemiyor

bıos 'ta usb support klawye secenegı olması gerekır : )) onu bulup aktif hale getırdıgınde cdden onyukleme yapabılırsın : )) yada ps2 kalwye bul bı tanıdıgından format atana kadar : ))

teşekkür ederim bi deneyeyim oldu oldu olmadı servise

Geri