# [ Derbinin Kahramanı Konuşuyor ! ! ] #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Galatasaray karşılaşmasında çok başarılı bir performans sergileyen Cisse, “Kariyerimdeki ilk şampiyonluğa çok yakınım. Kupa için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim” dedi.

1zz5g8l.jpg

Gidecek, gidiyor, sözleşmesi uzatılmayacak derken Edouard Cisse şampiyonluk mücadelesindeki Beşiktaş’ın en zorlu virajında sahne aldı. Galatasaray derbisinde sahanın en iyisi olan Fransız futbolcu, galibiyetin mimarları arasına adını yazdırdı. Mustafa Denizli’nin isteğiyle tekrar anlaşma sağlanan Fransız yıldız, futbol kariyerindeki ilk şampiyonluğa çok yakın olduğunu dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, “Bu şampiyonluk benim için bir ilk olacak. Bir milat... Sadece bunu düşünüyorum. Kelimelere sığmayacak kadar keyifliyim. Yöneticiler ve hocam kalmamı istiyorlar. Tabii ki kalacağım. Beşiktaş’ta çok mutluyum” ifadesini kullandı. Ernst’le iyi bir ikili olduklarını belirten Cisse, “Yeni sezonda da birlikte oynayacağız. Birbirlerimizin açıklarını kapatıyoruz” diye konuştu.

Sporx.com​

valla ben bu adamı seviyorum..gitmesinden de yana değilim..her takıma lazım bence böyle oyuncular..hamal diye nitelendirilen oyunculardan fazla birşey beklemek yanlış bence

Cisse helal olsun sana.
Bu performansın ile Sanlı kaptanı çok haksız çıkarıyorsun :hhmanD

"virgül" gibi bu cisse tek başına işe yaramıyor. illa sağına soluna anlamlı kelime gelecek ki o zaman işe yarasın. bkz. oku, baban gibi eşek olma. ya da oku baban gibi, eşek olma. aynı cümle farklı anlam. cisse de böyle.

"virgül" gibi bu cisse tek başına işe yaramıyor. illa sağına soluna anlamlı kelime gelecek ki o zaman işe yarasın. bkz. oku, baban gibi eşek olma. ya da oku baban gibi, eşek olma. aynı cümle farklı anlam. cisse de böyle.

Kardeş futbol takım oyunu değilmi? Takım oyununa uyum saglasın yeter.En iyi futbolcu bile tek başına maçı değiştiremez.Cisse showa dayalı bir oyun oynamıyor haklısın ama üzerine düşeni oynadığı maçların çoğunda yaptı.

Geri