Derbi biletleri tükendi

єяєη

є-∂єsїgηє&#1103
Reaction score
0
stat.jpg

10. haftadaki Galatasaray maçının oynanmasına daha 17 gün var, ama Biletix'e uğrayan herkes eli boş dönüyor.

Sarı-Lacivertli taraftarlar, 25 Ekim'de oynanacak Galatasaray derbisine büyük ilgi gösteriyor. Biletix'e uğrayan Fenerbahçeliler, maçın oynanmasına daha 17 gün olmasına karşın ‘Bilet bitti' sözüyle karşılaşıyor. Fenerbahçe Kulübü, 52 bin kapasiteli Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 22 bin dolayında kombine satmıştı. Rakip takıma ayrılan yüzde 5 kontenjanın karşılığı 2 bin 500 bilet de eklendiğinde, ortaya 24 bin 500 rakamı çıkıyor. Yani bu da, 27 bin Sarı-Lacivertli taraftarın kısa sürede biletleri tükettiği anlamına geliyor. Derbiye olan bu ilgide, Kanarya'nın 8'de 8 yapmasının büyük payı olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Fanatik​

Umarım Daredevil almıştır bize bilet :durdurun

He heyt bi tanesi bende.Migros e bloktayım arkadaşlar.Gelecek varsa migrosa hep beraber seyrederiz ;)

Ne Zaman Satışa Çıktı Da Tükendi Ya :smile:

Biletler Geçen Hafta Cumartesi Günü Bitti. Sonradan Biletix tekrar Telekom tribünü Bileti Cıkardı 3000 Adet Daha 1.5 Saatte de O Biletler Bitti. Olayın Boyutu Şudur Taraftar Kart ve Kongre Üyelerine Öncelik Tanınıyor. O Yüzden Erken Bitti. E Tabi bi de Galaasaray Maçı Olunca Daha Farklı Oluyor. Biz 29 Eylül de Aldık Biletleri 16 Tane. 6 Tane de Eksiğimiz Var Haber Bekliyoruz İzmir Çözecek Biletleri.

Biletler Geçen Hafta Cumartesi Günü Bitti. Sonradan Biletix tekrar Telekom tribünü Bileti Cıkardı 3000 Adet Daha 1.5 Saatte de O Biletler Bitti. Olayın Boyutu Şudur Taraftar Kart ve Kongre Üyelerine Öncelik Tanınıyor. O Yüzden Erken Bitti. E Tabi bi de Galaasaray Maçı Olunca Daha Farklı Oluyor. Biz 29 Eylül de Aldık Biletleri 16 Tane. 6 Tane de Eksiğimiz Var Haber Bekliyoruz İzmir Çözecek Biletleri.

Abi tanıdık var ama kale arkası 120den veriyo İstanbul üstünden.

Oda geçen haftaydı biletler varken.Şimdi ne oldu bilmiyorum.

Fener bu maçı 2-0 alır bence.bilet fiyatlarını ve tükenip tükenmediiğini hiç tartışmayalım ünkü zaten doğal oalrak tükenmiştir

bi bulamadım bilet ya.. beyler kale arkası fazla bileti olan varsa özel mesaj atsın ya :) çok sevaba geçersiniz...

Ah ah. . .

Tribündeki yerimi aLamıcam.Seneye kombine aLamassam şu taraftar kartı kesin
aLıcam.Geçen senede gidememiştim gs maçına. . .

Geri