Derbederin & Ayça_22 Bölüm 1 (Aşk Nelere Kadir)

qweqqq

New member
Reaction score
0
Ayça_22 İle Derbederin'in Aşkını Bir Hikaye ye Dökmek İstedim Eğer Beğenilirse Seriler Halinde Gelecek..

Derbederin & Ayça_22 Bölüm 1 (Aşk Nelere Kadir)

Derbederin Genç Ve Yakışıklı Bir Delikanlıdır Hayatının Büyük Bölümünü Hackhell'e Ayırmıştır...

Ayça_22 İse Babası Trafik Kazasında Öldükten Sonra Annesi Felç Olur ve Annesinin İlaç Masraflarını Karşılamak ve Kız Kardeşini Okutabilmek İçin Bir Giyim Fabrikasında İşe Başlar Ne Fazla Nede Az Geçinmektedirler Ama Günlerden Bir Pazar Akşamı Ayça_22 Fazla Masayiye Kalır O ve Sinsi İş Arkadaşı Burcu_34 Mesayidelerken Burcu_34 Ayça_22 Yi Patronun Odasına Çağırır Odada Bulunan Patron Ayça_22 Ye Hunharca Tecavüz Eden Patron Ayça_22 Yi İşten Atar Ayça_22 Sıkıntılı Günler Geçirir Birgün Odasında Düşünmeye Başlar

Bu Fakirlik Böyle Yürümez Annemi Geçindirip Kız Kardeşime Bakmam Lazım Battı Balık Yan Gider
Der :) ve Hackhell De Dahil Olmak Üzere Türkiye deki Yaklaşık 15 Bin Sitede Cam Sov Yapmaya Başlar :)

Bu İki Gencin Kaderi Derbederin'in İstanbul'u Ziyaretinde Kesişecektir...

Derbederin İstanbul'da Sultan Ahmet Camii ne Gitmek İster Ama Kaybolur

Yolda Ayça_22 yi Görür

Hanım Efendi Ben Sultan Ahmet Camii ne Gitmek İstiyordum Ama Kayboldum Nasıl Gidebilirim

Benim İşimde Oralarda İstersen Ben Seni Götüreyim

Derbederin'de Bulmuş Fıstık Gibi Kızı Kaçırırmı Hemen Evet Der Ve Gitmeye Başlarlar Yolda Sohbet Falan Derken Derbederin Kızın Güzelliğine Dayanamaz Ve Çıkma Teklifi Yapar Kız Genç Delikanlıya Bakar Hem Yakışıklı Üstünde 3.000$ lık Takım Elbise Altınsa Mercedes Marka Otomobil Cebinde Nokia N96 Cep Telefonu Olan Genci Kaçırmak İstemez ve Hemen Kabul Eder

Ama Bu Aşk Bir Bilinmeze Giden Başlangıçtır...

İlk Seriyi Kısa Tutmak İstedim Eğer İstek Olursa Devamında Daha Güzel Hikayeler Gelecek

Derbederin'nin Hayatını Lost'a Çevirecem :hhmanD

:hhmanD Süper oLmuş Ya Koptum gittim zuaha :D:D

:D:D Süper olmuş eline sağlık devamını bekleriz...

Komıkmıs eLLerine saglıK =)

devamını bekliyoruz serdar kanka o kadar ganimet varsa bende çıkarım senle :D
altta mercedes üste 3000$lık takım ceptede n96 varsa oooo :D

güzel bir giriş yapmışsın devamını bekliyoruz

süper dai en kısa zamanda dewamı geLsin. . .

Evlendırelım gıtsın o zaman yaw :D aycamız yakısır serdarımıza :D gel bakalım serdarım :D eheuehu

Hoşuma gitti devamını bekleriz tabi derbederde isterse =)

muthis ask sonunda gozLer onunde demek, serdar Dai Ayca_22`yi calistirmiyo heralde artik gorunmuyo kac gundur:D:D

Geri