deprem oliiiiiiiiiiiiiiiiii

canalıcı59

Banned
Reaction score
0
ya arkadaşlar bukonu pekte komik dil amam olsun enazından bilkgilerimizi tartışırız yüksek bi apartmanda oturuyorsunuz ve birden sallanmaya basladınız ne yaparsınız
ben 1yada 2 kattaysam balkondan atlardım heralde ya siz
:) :mad: :eek: :Sopa :hhman:

hacker_boy_turk' Alıntı:
valla ust katta olsam atlarım asagıya
üst kattamı intarmı edicen üst kat amam kacıncı kat 3-4-5- atladınmı ya sakat yada mefta olursun
:)

alt katta olsa çıkarım büyük ihtimal ama üstte olsam daha üste çıkmaya çalışırım...

Uzunefe' Alıntı:
alt katta olsa çıkarım büyük ihtimal ama üstte olsam daha üste çıkmaya çalışırım...
ya bunda halısın cünkü benim taminim ust katta oturuyorsan en üste çıkman hayatta kalman için havantaj saglar gibi geliyor bana çünkü üst katlar alt katlartın üstüne çöker dim
i

gücüm yettiği kadar bağırırım :)

ben yani bu salak maalesef bunu gerçekten yaşamış ve 5 kattan balkondan etrafı seyre koyulmuştum.....bu arada insanlar kaçıyo tabi...allahım gülmekten ölecem ..nese bi daha olursa heralde tecrubeli olarak kaçarım:)))))(aman allah korusun bi daha olmasın)depremsiz günler arkadaşlar..

Sizin bir tatbikata ihtiyacınız var gibi Ben hemen bilgisayar masasının altına girerim yastığımı kafamın üstüne koyarım: Tanrıma dua ederim ne olur ne olmaz diye bir Eşhedü en la çekerim... (Maksat garanti olsun :p)

hey Allahım yaw yine o gün geldi aklıma..resmen rüya gördüğümü sanıyodum :s ama sonradan düşündümki Allahın sewgili kuluymuşum ya o şiddetli uğultunun,sallantının,dehşetin gerçeq olduğunu anlasaydım : (((( Allah yardımcımız olsun..

Geri