depdeli.net Full Download /php

demo ölmüş,
reseller içinde demişsin ne alaka?? annamadım ama bakalım yinede saol

evet ne alaka artı demo ölmüşse ne olduğunu sölesene madem

bi adamı dovmediğiniz kalmış arkadaşlar dovun de bari tam olsun

arkadaşım scriptten hiçbirşey anlamadım nedir bu yaf 10 mb ama hiç bişi açılmıyor sadece full yazıyor ve birlikte açılmak zorunda kalınıyor ne seçeceğimizi de bilmiyoruz biraz yardımcı olsan bari..

BLuETRoY' Alıntı:
arkadaşım scriptten hiçbirşey anlamadım nedir bu yaf 10 mb ama hiç bişi açılmıyor sadece full yazıyor ve birlikte açılmak zorunda kalınıyor ne seçeceğimizi de bilmiyoruz biraz yardımcı olsan bari..

Dostum dosya gz formatinda onun icin winrar kurupta arsivi acmayi dene yine de bir sorun olursa ozel msj ata bilirsin her konuda

arkadaşım pm gönderemiyorum çünkü benim mesaj sayım geçmemiş galiba sana zahmet sen bana msn ni pm olarak atsan ya da ;

ben winrar ile açıyorum bu dedin dosyayı fakat 10 mb biçiminde bir tane bilinmeyen dosya geliyor ve o açılmıyor malesef o ne olcak anlamadım ?

ProwL' Alıntı:
Depdeli.Net Script Download

zip pass; hackhell

Paylaşımın kıymetinin bilinmesi dileğiyle..​

:)üstadım scirept i inceledinmi bilmiyorumama ben bu scirpt i burdan verdim faket scirpt i baktığımda bir cok dosya esikti bende sildim senin verdiğin scirpt umarım içi doludur:)

arkadaslar nedir bu depdeli içeriği nedir ?

içerik nedir söyleyeyim kimsede benden iyi bilemez içeriğini :)
neden derseniz sahibi benim depdeli.net'in root sahibi backup yapıp dağıtmış elden bişe gelmez...
İçerik şudur arkadaşlar
karşınıza 2 resim geliyor
1. resimde GinGaR 'ın resmi var
2. resimde armanius 'un resmi var
Hangisi daha yakışıklıysa onu seçiyorsunuz seçtiğinizin puanı artıyor diğerinin kü düşüyor Panelden şunları değiştire biliyorsunuz
Bukadar kazandı
Bukadar kaybetti
Bukadar berabare
Resmini değiştire biliyorsunuz
ve email adresini
Depdeli.net Oylama Sistemine üyelik kodlamadım kodlanmış halide var site içi mesajlaşma arkadaşlık script'i gibi oldu o yüzden sildim.Herkes üşeniyordu ama böyle çok güzel email yazıyor nick yazıyor resim ekliyor herşey tamam admin onayı istiyor bitti :) arkadaşlar alttaki ss oylamayı değiştirmezseniz sevinirim. Ss Tasarım [ Serious System ]Emeğe saygıdan dolayı.

saol dostum acıklaman için emeğine sağlık

Prowl Linkler Ölmüş Kardeş Yenilermisin Rica Etsem.

İyi çalışmalar..

ne alakası var oynicam ?

bence sen banlanırsın. :)

depdeli.net kimin sitesi kim yaptı o siteyi kim kodladı BEN ..Oynicam.com'uda ben açtığıma göre bağlantısı var vede SİTEMEDE DEMOSUNU ATMAM NORMAL anladınmı ! :) neyse forumda sana iyi gezinmeler.. Banlanmayla ne alakası varsa :D

birisi şu scriptin linkini verse iyi olur :D

Geri