Denizlispor'da Ümit Kayıhan dönemi bitti

mchasso

New member
Reaction score
0
Denizlispor'da Ümit Kayıhan dönemi bitti

2hczudd.jpg

Denizlispor yönetimi, teknik direktör Ümit Kayıhan ile görüşerek, sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh etti.

Teknik direktör Ümit Kayıhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bir teknik adamın 10 yılda yaşayamayacağı şanssızlıkları 10 maçta yaşadım. Denizlispor'un da kan değişikliğine ihtiyaç vardı.

Bu nedenle yönetimle medeni bir şekilde oturup, sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ettik. Bu kan değişikliği Denizlispor'a yararlı olacaktır. Bir fikstür dezavantajı yaşadık.. Kadromuzda kaliteli futbolcularımız var ama tecrübesizlik yüzünden sıkıntılar yaşadık. Ara transferde iyi oyuncular takviye edildei. Ben Denizlispor'un bundan sonra başarılı olacağını düşünüyorum."

Öte yandan, Ankaraspor maçı sonrası Antalyaspor ile oynayacağı maç için bu kente giden ve kampa giren Denizlispor'da, b.u görev değişikliği teknik direktörün futbocuların birarada olduğu ortamda belirtildi.

Kaynak:Hürriyet

normaLde teknik direktörü kötü performans sonrası hemen kovmaya son derece karşıyım ancak bu gibi karşıLıkLı saygı durumLarında iki tarafın menfaati için yani bahane ediLmeden fesih oLayLarı gayet hoş.. DenizLispor Lige renk katıyor,umarım kümede kaLırLar..

Geri