Denizli'nin tercihi belli

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

Mustafa Denizli, yeni sezonda siyah-beyazlı takımın kaptanlığını yapacak ismi açıkladı.

mustafa_denizli2354344.jpg

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, yeni sezonda siyah-beyazlı takımın kaptanlığını yapacak ismi açıkladı. Denizli, "Beşiktaş'ın birinci kaptanı, oynadığı müddetçe İbrahim Üzülmez'dir. Geçen sezonun başında tatsız bir olay olmuş ve kaptanlıklar alınmış. Ancak bu durum geçmişte kaldı. Bundan böyle Üzülmez sahaya kaptan çıkacak" dedi.

Deneyimli çalıştırıcı, geçen sezon şampiyonluğun geldiği Denizlispor maçında da Üzülmez'i oyuna sokarken, koluna pazubandı kendisi takmış ve bu konuda ilk sinyali vermişti.

Denizli, "Üzülmez sahada olmazsa, sırasıyla İbrahim Toraman, Delgado, Nobre ve Tello pazubandı takacak. Bizde kaptanlık sorunu olmaz" diyerek noktayı koydu.

Kararı mutlulukla karşılayan İbrahim Üzülmez ise, "Biz geçen sene Rüştü ile birlikte pazubantsız da kaptanlık yaptık. Ancak hocama teşekkür ederim. Gurur duydum" yorumunu yaptı.

KarakartaL.Com

şu adam bi de kaptan oldu ya vaybe benim sevgili ülkem...şampiyonlar liginde de kaptan yapın i.üzülmezi tabi 18 e girerse...

şu adam bile kaptan oldu yaa...ne demek ki şimdi bu anlamadım pek...tamam cok iyi oyuncu olmayabilir ama sende biliyorsunki istisna durumlar hariç genelde takımdaki geçirdiğin senelere göre verilir kaptanlık

şu adam bi de kaptan oldu ya vaybe benim sevgili ülkem...şampiyonlar liginde de kaptan yapın i.üzülmezi tabi 18 e girerse...

Kaliteli bi futbolcu olmasa da takım içindeki abiliği sayesinde hakediyo kaptanlığı. kaptanlık çok süper top oynamak değildir.

hayırlı olsun deliye. Çok sevindim

KaptanLığı Yeniden ÜzüLmez ve Toraman'ın PayLaşması MükemmeL Bir oLay...
AdaLet Yerini BuLdu.

DeLi İbonun,Takımı Kaptan oLarak İyi Yöneticigini Düşünmüyorum.. Yinede HayırLı oLsun. . .

Geri