Denizli'den bombalar!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Büyük takım nedir, büyük takım oyuncusu nedir bunu görecekler" diyerek oyuncularına sert mesaj gönderdi, "Eğer benim adım Mustafa Denizli ise bu takım Beşiktaş'sa.." diye başlayan cümlesiyle iddiasını açıkça ortaya koydu! Psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Denizli, maç sonunda bombaladı!

mustafadenizli_asiksurat.jpg

Mustafa Denizli'nin Açıklamalırı Şu Şekildi:

Maçın kırılma noktası çok. Bizim atağa çıktığımız anlar kırılma noktası. Gereksiz bir penaltı oldu. G.Saray’ın hiçbir zaman gerisine düşmediğimiz ve oyuna hakim olduğumuz anlarda, büyük takıma yakışmayacak bir penaltı yaptık. Bu penaltı belirgin bir hakimiyet sağlarken oldu. İki tane oyuncunun oradan çıkması mümkün olmayan bir oyuncuya yaptıkları bilinçsiz hareket, oyunun kaderini değiştirdi. En azından psikolojik olarak Hücuma çıktığımız andaki top kayıpları da oyunun kırılma anları. 10 kişi kaldıktan sonra bulduğumuz golden sonra Uğur’un, rakibinden o kadar kolay çalım yiyince yaptığı penaltı da kırılma noktası!”

“Oyunun kırılma noktası dışında bir de takımın kırılganlığı önemli. Aslında önemli bir süreç başlıyor bizim için. Bütün bunları değerlendireceğiz. Belki şuan camiada psikolojik desteğe en çok ihtiyacı olan morale ihtiyacı olan benim. Bazılarının da uyarılmaya ihtiyacı var. Büyük takım nedir, büyük takım oyuncusu nedir bunu görecekler. Sayısal olarak benim 20-23 kişi ile devam etmem sorun değil. Şampiyonluklar yaşanarak, hissedilerek ve çevreye yaşatılarak yaşanır. Benim düşüncelerim değişmedi. Bu Beşiktaş’sa oynayacakları da bu rakiplerse bu takımın ne kadar gurur sahibi olduğunu ikinci yarıda kupayla birlikte göreceğiz.. İkinci yarı . maçtan sonra tabloyu göreceğiz. Bütün takımlarla içeride dışarıda oynayacağız.. O zaman bu Beşiktaş’ın neye ihtiyacı var, hedefe nasıl gider bunun her şeyini ortaya koyacağız.”

“Bu süreçte G.Saray’a 4 gollü bir mağlubiyet hiçbir şekilde Beşiktaş’ın yaşamaması gereken bir şey. Ama Beşiktaş takımı büyük bir takımın yiyeceği golleri yenmiyor. Ne kadar çalışırsanız çalışın, futbolcuların saha içinde birbirleri ile uyumu, çalışması bu noksanlığı getiriyor. Ayrıca bizim yapamadığımız final pasları da oyunda çok etkili. 10 kişi kalınca da pozisyon ürettik ama olmadı. Zaafımız olan birkaç pozisyon var. Bunları devre arasında mutlak şekilde ideal Beşiktaş’ı oluşturmak, kadro olarak devamlılığı sağlamak için çalışacağız..”

“Tabelaya bakınca önümüzde 5 takım var. Bunlar da önemli değil. 27. haftada bunları tüm çıplaklığı ile göreceğiz. Eğer benim adım Mustafa Denizli ise bu takım Beşiktaş’sa, ligin ligin başlamasından sonra bu takımın ne olduğunu hem ben hem Türkiye görecek. Ama hafta sonra hem ben, hem Türkiye görecek. Ama bu kadro azalabilir, artabilir. İhtiyaç olursa zafiyet gidermek için bir şeyler olabilir. Bunların hepsi ortaya çıkacaktır. Takım savunmasında zafiyetimiz var. Bunu belki içimizden belki transferle çözeceğiz.. Ama transfer 2 kişiyi bulmaz. ama bunu da yönetimle konuşacağız. Olmazsa da transfer yine hiçbir şey kişiye ihtiyacım var. Bir oyuncu yerli olabilir.. Ama transfer olmaz da bir şey olmaxz.. Söylediklerim halen geçerlidir. Hayatım bu mücadele içinde geçti.. Bu takımın ne olduğunu, kendimin ne olduğunu biliyorum. Belli şeylerle belli şeyleri kaybettik ama ekstra şeylerle de bu kayıpları telafi edeceğiz.
Dinlenme sürecine girerken bunlar hoş değil. Ama bütün bunları, sağlıklı ve soğukkanlı olarak mercek altına alacağız.”

“Seric.. Bu adam Beşiktaş’a transfer edilmiş bu bölge için. Bugün görev vermezsem ne zaman vereceğim. Sakat ve cezalı oyuncuların defanstan olması gayet tabii bir takım alternatifler üretmemizi mecburi kıldı ve Seric’i de oynattık. Neticede o da bu takımın oyuncusu. Bu akşam ve yarın rahat olarak sın durumu ince eleyip sık dokuyarak değerlendireceğiz. Bu Beşiktaş’ın ne olduğunu, bu takımda oynayanlar Beşiktaş’ın büyük oyuncularıysa onlarla neler yapabileceğimizi göstereceğiz. Zaten öyle olmayanlar varsa aramızda bunları aramızda görmeyeceğiz”

Ajansspor

anca laf,sanada suc buluyorum bıraz mustafa denızlı.
cunku ertugrul saglam namaglup bırakıp gıttı.
sımdıkı tabloya bak,rezıllık

ya bırak konuşma artık. demirören gitsin başka da bişey istemiyorum şampiyonluk da istemiyorum o adamın sevinmesini istemiyorum çünkü.

Hep laf ,hep laf .başka bişey yok.

ertugruL gibi adamı gönder M.DenizLi yi getir
Cok büyük yanLıs . . .

Ertuğrul gibi adamı harcadılar, getirdiler şunu, daha beter oldu takım !

büyük maçlar büyük oyuncularla büyük düşünen beyinlerle kazanılır..mustafa denizlinin feryatlarını anlıyorum..rakibe 2 tane penaltı hediye edip bir topu elinden kaçırarak servetin önüne bırakmak,10 kişinin arasından lincoln baros paslaşmaları...
bireysel hatalardan yenilen enayice tam 4 gol...burda mustafa denizli nin tek suçu ligtv yorumcusuyken Beşiktaşta iyi kadro var ben olsam şöyle-böyle oynatırım diye ahkam kesmesidir

ah ertuğrul ah sen olsan böle olmazdık senin 6 haftad topladığın puanlrı denizli 10 haftada topladı

Geri