Denizli yine Tarih verdi 2.Yarının 5.Haftası

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
b-315664-Mustafa_Denizli.jpg

1-1 berabere sonuçlanan Manisaspor deplasmanında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ikinci yarının 5. haftası sonunda istedikleri yerde olacaklarını belirtti.

Bu akşam Manisa deplasmanında 1-1'lik sonuçla 2 puan bırakan Beşiktaş'ın teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşma sonrası Lig TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Bugün liderle aynı puanda olabileceğimiz fırsatları yakaladık. Ancak bazen vuruşlarda geç kaldık, bazen vuruşlarımız isabetli olmadı. Manisa'nın stratejisi, ligde ses getirecek maçlarda çok iyi mücadele etmek. İlk yarıda net gol pozisyonları yakaladık. İkinci yarıda ise oyun çok dar bir alana sıkıştı. Neticede heyecanlı bir maç oldu" şeklinde konuştu.

Maçtan önceki beklentilerinin gerçekleşip gerçekleşmediğiyle ilgili soruya, tecrübeli teknik adam, "Tello ve Ekrem'in bu defansa karşı daha etkili olabileceklerini düşünüyordum. Gerçi Ekrem ilk yarıda 3 kez çok etkili top getirdi. Tello sakatlıktan sonra tam istediğimiz seviyeye gelmedi. Oyun içinde devamlılığı yok. Manisa'nın müthiş mücadelesini göz ardı etme ihtimalimiz yok. Buradan galibiyetle ayrılsak, önemli bir avantaj elde edebilirdik. Ancak yine de ikinci yarının ilk 5 haftası sonunda, ligde istediğimiz yerde olacağımızı ümit ediyorum" şeklinde yanıt verdi.

Nihat'ın performansının bir türlü istenen seviyeye gelmemesiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Denizli, "Hem istediğimiz pozisyonların ona gelmesi lâzım, hem de Nihat'ın istediğimiz Nihat olması lâzım. Artık istediği topları alıyor. Bütün pozisyonların içinde var. Kısa süre içerisinde eski hâline mutlaka dönecektir. İstekli oynuyor, devamlı arayış içerisinde. Kötü durumuna ağıt yakacak değiliz. Nihat'ın yaşadığı tamamen gol stresi. O, hedeflerimizde önemli rol oynayacak oyunculardan birisi" diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

GoaL

Matrixteki Kahin Gibi Tarih Verip Verip Durma Be Hoca.. İşine Bak Tabatayı YoLLa Nihatı Oynatma Yeter..

Bu söyLemini unutmucam hocanın:
"AsLında ben şampiyonLar Liginde 8 puan topLayacağımızı hesap etmiştim ama 7 puan da iyi"
Cska Maçı öncesi maçı kazanacağından emin DüLüLüLü..

Geri