Denizli TFF yi Bombaladı

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş'ın kendi sahasında Ankaragücü'nü 1-0 yendiği maçın ardından sonra Mustafa Denizli, Türkiye Futbol Federasyonu'na sitemde bulundu

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamada, kendileri için zorlu bir geceyi geride bıraktıklarını söyledi.

Denizli, düzenlediği basın toplantısında, seri maç programı içinde zorluk derecesi gittikçe yükselen günler yaşadıklarını belirterek, "Kazanmak tabii ki çok güzel. Şartlar ne olursa olsun, daha rahat sağlıklı bir ortam sağlayacak pozisyonlardan yararlanamadık. İki gün sonra başka bir maçın olması, bu karşılaşmalardaki konsantrasyon eksikliğini ortadan kaldıramıyor. Zorlu bir geceydi. Önemli olan bu zorluklarda kazanmayı başarmak. Yavaş yavaş geliyoruz" dedi.

Mustafa Denizli, önlerinde Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile yapacakları daha zorlu geçecek bir maç olduğunu belirterek, ''Bize kalan bir günlük süre içinde bu hazırlığı tamamlamaya çalışacağız'' dedi.

FEDERASYONA TEPKİ

Denizli, basın toplantısının büyük bir bölümünü, Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg ile oynayacakları maç öncesi Ankaragücü karşılaşmasının günü veya saatinin değiştirilmemesi konusuna ayırdı.

Denizli, bu konudaki bir soru üzerine, şunları söyledi: "Bu maçı cuma günü oynamak istedik. Çünkü, önümüzde gruptaki en ciddi rakibimizle oynayacağımız maç var. Federasyonumuzun ilgili birimlerinden bize yardımcı olmalarını istedik. Bu program yapılırken, Türkiye Kupası'nda oynanacak maçların sıralamasını bizi de düşünerek yapmaları gerekirdi. Ankaragücü ile oynanacak maçın, bizi ne denli zaman açısından enterese ettiğini herkes biliyor. Bu durum Beşiktaş için değil, Türkiye için mücadele eden herhangi bir takıma olabilirdi."

"BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİ NE ZAMAN OYNUYOR BAKSINLAR"

Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa maçından önce kendisinin İspanya'dan telefonla arandığını hatırlatan Denizli, "(Bu maçı bir gün öne alabilir miyiz?) diye sordular. (Niçin?) dedim , (Fenerbahçe'nin ön eleme maçı için) dediler. (1 gün değil, 2 gün de öne alabilirsiniz) dedim. Ankaragücü maçı dün niye oynanmadı? Bugün gündüz niye oynanmadı? Beşiktaş'ın rakipleri ne zaman oynuyor baksınlar" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'A FARKLI BİR ŞEY YAPIN DEMEDİK"

"Biz Beşiktaş'a farklı bir şey yapın demedik" diyen Denizli, şöyle devam etti: "En azından şu an itibariyle çok büyük önem taşımayan Türkiye Kupası maçının ilk ayağı önümüzdeki çarşamba oynanabilirdi. Milli maçlar için verilecek arada oynanabilirdi. Türkiye Kupası play-off maçlarının hepsi oynandı mı? Demek ki oynanmayabiliyor. En azından niye gündüz oynanmadı? Şu anki zaman, hasarı sarmak için yeterli değil. Bugün benim futbolcularım kaçta uyuyabilir. 3-4'ten önce uyumaları mümkün değil. Bu imkan vardı ve kullanılmadı."

Kaynak

Bunlar bizim için normal artık.federasyon ne zaman bizden yana olmuski şimdi olsun.baska maclarda kendi hakeminin kafası kırlsın,sahaya binbir türlü madde atılsın küfürler havada ucussun görülmez ve duyulmaz ama inönüde 10 saniye küfür edilsin gözler kulaklar dört acılır seyircisiz maç oynatılır.Artık taraftar olarak aldırmıyoruz böyle şeylere.Ama en azından böyle önemli maclardan önce yönetimin(varsa) agırlıgını koyması gerekir. Sadece Denizliyle olmaz böyle seyler

Ankaragücü-Karşıyaka maçı Çarşamba değiL de SaLı günü oynanabiLirdi ama bu kadar büyütmemek gerekir,iLk kez Cumartesi-SaLı iki maç oynanmayacak..

Ankaragücü-Karşıyaka maçı Çarşamba değiL de SaLı günü oynanabiLirdi ama bu kadar büyütmemek gerekir,iLk kez Cumartesi-SaLı iki maç oynanmayacak..

Lazısh şuda var ama Besıktas ın rakıplerı zaten 1 hafta dınlenmıs cıkıyorlar maça Ankaraspordan dolayı Wolfsburg maçı hayatı öneme sahıp maç bız degıl baskası ıstese emınım sorulmadan degısırlerdı zaten...

Ben her zaman söylüyorum. Aslında sadece ben değil tüm Beşiktaş'lılar bunu söylüyor. Federasyon ve hakemler bize farklı davranmasın, herkese eşit davransın. Türkiye kupası öncesindeki olayı kimse unutmasın. Bu yapılanlar yanlı tutumdur. Her şeyden önemlisi ayıptır kardeşim.

Geri