Denizli takımdan memnun

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş İspanya'da katıldığı Barış Kupası'ndan elenmesine rağmen, sergilenen futbol Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi umutlandırdı. Denizli'nin Porto maçı sonrası sahadaki mücadele nedeniyle oyuncularını tebrik ettiği öğrenildi.

news_manset_resim_r3_Mustafa_Denizli001.jpg

Denizli'nin oyuncularına "Lyon ve Porto her yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynayan güçlü ekipler. Bu sezon bizim de bu ligde oynayacağımızı düşünürseniz, bu tip maçlarda sergilediğiniz mücadele hoşuma gitti. Oyundan kopmadan, karşınızdaki takımın gücüne aldırmadan mücadele ediyorsunuz. Bu da özgüveninizin tam olduğunu gösterir. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum" dediği öğrenildi.

Denizli'nin ayrıca, "Belki henüz tam hazır değiliz ama her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Sahadaki mücadelemizin üzerine biraz daha kalite katarsak, Şampiyonlar Liginde başarılı oluruz. Lige kadar daha da iyi bir seviyeye geleceminizden eminim" dediği belirtildi.

Siyah beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle Porto maçında oynayamayan Yusuf'un Fenerbahçe karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı, İbrahim Üzülmez'in ise bu karşılaşmada da oynama ihtimalinin düşük olduğu belirtildi.

Öte yandan Delgado'nun sözleşmesini dondurulması için Arjantinli yıldızla yapılan görüşmelerde henüz bir gelişme yaşanmadığı açıklandı.

siyah beyazlı yöneticilerin hem Delgado ile hem de babasıyla yaptığı görüşmelerde her gün farklı cevap aldıkları ve bu nedenle de bir sonuca ulaşamadıkları ifade edildi.

Ligtv

İyi bi tecrübeydi ama halâ eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum.
Ferrari: yetenekli güzel oynuyo fakat adaptasyon sorununu henüz üzerinden atabilmiş değil bunda uzun zamandır ilk defa İtalya dışında oynaması etken diye düşünüyorum.
Serdar Özkan: Geöen sezon nasıl bıraktıysak aynı. Birinin bu çocuğa kendini o kadar da büyük bi futbolcu olarak görmemesini, bu kadar bencil olmamasını, o havada ki burnunu yere indirmesini söylemeli.
Erhan Güvenin de tam hazır olamadığını gördüm. zamanla aşılır.
Sivok: Zapo gitti diye darıldı mı yoksa Ferrariyle anlaşmak da gerçekten zorluk mu çekiyo bilmiyorum. her nasıl olursa olsun toplaması lazım kendini biraz.

Bunların dışında takım genel olarak iyi.​

beşiktaş eski beşiktaş gibiydi dün..yani ne istediğini bilen, mücadeleci, hırslı, aynı anda hücuma kalkıp aynı anda dönebilen.. ilk kez beşiktaşımdan bu kadar umutluyum bu sene..lise yıllarımdaki fanatikliğime her an geri dönebilirim =) takımdaki uyum zamanla yerine oturduğunda kimse tutamaz artık bizi..

İyi YoLdayız Hemde Çok İyi YoLda.. Takım Kısa Sürede Eskisinden 10 Kat Daha İyi oLucaktır..

Geri