Denizli: Nasıl biteceği önemli değil

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
mustafadenizli.jpg

Kocaelispor'u 3-1 yenen Beşiktaşımızda teknik direktör Mustafa Denizli karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 27. haftasının açılış maçında Kocaelispor'u 3-1 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli yaptığı açıklamada; "Burada Kocaelispor'un durumunu çok iyi analize edersek, Kocaelispor bizi yenseydi, kümede kalma şansını çok arttıracaktı ve şehre büyük bir heyecan gelecekti. Şunu kabul etmek gerekir ki, belki de 2009 yılının en kötü 45 dakikasını oyanadık. Şartlar bizi bu duruma getiriyor. Sakatlar ve cezalıların sıkıntısını az da olsa çektik. Rakibin girdiği pozisyonları da takip ediyorum ama önemli olan bizim girdiğimiz pozisyonlardı. Bizim en büyük avantajımız 90 dakika içerisinde oyunun her anında olduğumuzu hissettiriyoruz. Bu 90 dakikayı değerlendirebileceğimiz en iyi şekilde değerlendirebildik desek yanlış olur. İlk 45 dakika iyi değildik, bizi bu oyunumuzu 90 dakika boyunca istiyorduk. Nerden bakarsak bakalım, zor bir deplasmandı. Neticede 3 golle 3 puanı almak çok önemliydi.

Erkan'ı biz istifade etmek için aldık. Benim iki alternatifim vardı, ya Uğur-Holosko ile başlayacaktım, ya da Cisse-Erkan ile başlıyacaktım ama yedek kulübesini de düşündüm. Eğer onlarla başlasaydım, sonra oyun bu hale gelmeyebilirdi. Bugün kabullenemediğim şey, ilk 45 dakika oynadığımız kötü oyundu. Bir daha böyle bir 45 dakika oynayacağımızı zannetmiyorum. Bu 45 dakikanın içerisinde sadece oyuncularım değil, ben de dahil kötüydük. Derbi derbiye yakışır şekilde bitsin. Nasıl biteceği önemli değil. Türkiye'nin onlardan beklentisi iyi futbol. Bizim için çok önemli bir konu değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak

Yurtdısı teklifim hala gecerli dai =)

BeLkide Başarının Sırrı Mustafa Hocanın Kendi Takımına Yaptığı eLeştiriLerdir.

iLk Yarı Gerçekten ßerbattı FutßoLumuz Doqrudur..Ancak Hatıceye DeqıL Netıceye ßakaLım,Sonuçta O 3 Puanı Istedık Vede Söke Söke aLdık..

o sonuç nasıl öenmsiz ya :) denizli yapma gözünü seveyim bi berabe kalırlarsa görürüm ben onların tırmalayışını =)

Geri