Denizli: Mücadeleden yılmam

ronaldo09

New member
Reaction score
0
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yarın dünyanın en iyi 2 takımından biriyle oynayacaklarını, ancak hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Denizli, basında çıkan iddialara da, "Yalan haber yazanlarla Beşiktaş'ın durumunu 3-5 hafta sonra konuşacağız" şeklinde yanıt verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Manchester United maçı öncesi basın toplantısı düzenledi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli, Devler Ligi’ndeki ilk maçlarının zorlu geçeceğini belirterek, takım savunmalarını yeniden gözden geçirmek zorunda olduklarını söyledi.

Galatasaray derbisinden sonra kendisi hakkında yapılan eleştirilere değişik bir yorum getiren tecrübeli teknik adam, "Bazı basın organlarının benim yerime isimler ürettiğini biliyorum. Elbette birgün benim yerime birilerini getirecekler. Ben buraya hayat boyu demir atmak için gelmedim. Her meslektaşlarımın yaşadığı zorluğu yaşıyorum" ifadesini kullandı.

Beşiktaş taraftarı olduğunu yineleyen Mustafa Denizli, siyah-beyazlı camiada kimseyle sorunu olmadığının altını çizerek, "Birileri istediğini yazabilir, istediğini düşünebilir. Ama bir şeyi unutmamaları gerekiyor. Ben hayatım boyu, hiçbir mücadeleden, yılmadım. Zorluklar yaşadım. Ama başarmanın keyfini daha buyuk bir şekilde yaşadım. Asılsız haberlerle bizleri yıpratmak istemek kime ne kazandırır bilemem. Ben 3-5 hafta başarılı olayım diye buraya gelmedim. Başarılı olup olmadığımı, birkaç hafta sonra siz basın mensuplarıyla paylaşacağım" diye konuştu.

Kaynak

Ooooooff offfffff ne diyeyim bilmiyorum ki.

Geri