Denizli ile 1 Yıl Daha

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

denizlimza.hlarge.jpg

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Mustafa Denizli ile yaptığı görüşme sonrasında prensipte anlaşma sağladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli ile bir süredir görüşmeler yapan Beşiktaş yönetimi, deneyimli teknik adamı ikna etti ve sözleşme yenileme konusunda prensip anlaşmasına vardı. İmzalar önümüzdeki günlerde atılacak.

NtvSpor

Daha iyisi gelene kadar en iyisi O hayırlı olsun Kartalım' a

yaşadık önümüzdeki senede :D

Denizli'yle sözleşme imzalandı..

Son haftalarda gelecek sezonun planlamasına yoğunlaşan Beşiktaşımız, teknik direktörü Mustafa Denizli ile de yeniden anlaşma sağladı

xnsoqd.jpg

İç transferde İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Yusuf, Rüştü ve Uğur ile sözleşme imzalayan siyah-beyazlı kulüp yöneticileri, teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşmelerini sonlandırdı ve mutlu sona ulaştı.

Transfer çalışmaları için Almanya'ya giden ve bugün dönen kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve diğer üyeler, tecrübeli teknik adamla bugün gerçekleştirdikleri görüşmede anlaşmaya vardılar.

Geçen sezon ligin 7. haftasında Gençlerbirliği karşılaşmasıyla takımın başına geçen Mustafa Denizli, kulübüyle 1 yıllığına yeniden anlaştı. Anlaşmanın detaylarının kulübün internet sitesinden duyuruldu.

"Teknik Direktörümüz Sayın Mustafa Denizli'nin sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmış, 1 Haziran 2010 - 1 Haziran 2011 yılını kapsayan yeni sözleşme imzalanmıştır. Futbol yönetimi hususunda her fırsatta istikrardan yana olduğunu ifade eden Yönetimimiz, lig ve saha sonuçlarından bağımsız olarak, Futbol A Takımımız'ın sorumluluğunu Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiştir. Sayın Mustafa Denizli hocamızın görevinde kendisine başarılar diler, kararımızın Beşiktaş'a ve Türk Futbolu'na hayırlı olmasını dileriz.

Bu vesileyle, hocamıza kulübümüzün ekonomik koşullarını göz önüne alarak, maddi anlamda yapmış olduğu fedakarlık nedeniyle de teşekkür ederiz."

Tecrübeli teknik adamın bu sene aldığı ücrette indirime gittiği ve 500 bin TL daha az olmak kaydıyla toplam 4 milyon TL karşılığında 1 yıl daha takımın başında kalacağı belirtildi.

İmza töreninin ardından Mustafa Denizli, ''Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevimin mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden geleni yapacağım'' dedi.

51d0cp.jpg

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ile bugün gerçekleştirdiği görüşmede anlaşmaya varan ve 1 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adam, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Denizli, yaptığı açıklamada, ''Beşiktaş Futbol (A) Takım Teknik Direktörlüğü görevimin, mesleki kariyerim boyunca en uzun süreli, en istikrarlı, en başarılı ve en çok gurur duyduğum çalışmam olabilmesi için elimden gelen her türlü çabayı göstereceğimi Beşiktaş kamuoyuna saygıyla ifade ederken; bana bu fırsatı veren başta başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve tüm yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek ve duydukları güven için teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

iki tarafa da hayırlı olsun.

tarafsız olduğumuzdan öncelikle türk futboluna.sonra da kendi camiasına en iyisini vermesi dileğiyle diyelim.

yaşadık önümüzdeki senede :D

Bu AdamLa Kazanmadık mı Geçen Sezon Çifte Kupayı?
Şuan Ensenizde Bizim Nefesimiz Yok mu?
2 Senedir Adam Gibi FutboL İzLiyorum Allah'a Şükür Hocamız Madde BağımLısı FeLanda DeğiL Uzun Süre Hizmet Eder BöyLe Giderse.

..:.. iyi güzeL hoş ama ben bu adamı hiç sevmıyorum yahu geLecege yatırım yapmıyor hep su anı dusunuyor takım yasLılar ordusuna dondu yahu ..:..

Gürcan bızım hoca sızın kokocudan kat kat ıyıdır her bakımdan..:) HayırLı uğurLu oLur inşaLLah..

MozoLe Miяach;4978258' Alıntı:
Gürcan bızım hoca sızın kokocudan kat kat ıyıdır her bakımdan..:) HayırLı uğurLu oLur inşaLLah..

:D walla hacı tarafsız olarak macları ızlersen bu sene ıyı futbol oynayan takım yok bjk de dahıl bunun en onemlı etkenlerınden bırıde hocalardır denızlı besıktasa acıkca bır seyler veremıyor bunu bır fenerlı olarakta goruyoruz gecen seneyı bırak tepsiyle sunulan bır sampıyonluktan bahsetmeyelım kandırmayalım kendımızı :D bu senekı halınden bahset ıstıosan :D besıktas besıktas olursa fenerı yener sampıyon olsunda gorelım :D umarım dt olurum :D bu yazıyı copy paste yapmayız ıns.

Geri