Denizli: Hesaplar Tutmadı..

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
2nvtstv.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor maçı öncesi yaptıkları hesabın tutmadığını söyledi.

Denizli, 2-0 kaybettikleri Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, güzel ve çekişmeli bir 90 dakika yaşadıklarını ve kazanmayı hak eden tarafın Gaziantepspor olduğunu belirtti.

Maç öncesi Gaziantepspor'un, çizgiyi yukarı taşıyacağını ve kendilerinin de hatalar yapabileceğini gündeme almadığını ifade eden Denizli, "Neticede oldukça güzel bir lig maçı oldu. Sezona başlarken 6 maçta 6 puan toplamıştık. İkinci yarı iki maçta 6 puan topladık. Bu maçın telafisini ancak haftaya oynayacağımız Galatasaray maçını kazanarak yapabiliriz. Çok daha gollü olabilecek 90 dakika oynadık. Gaziantepspor'un ve bizim atabileceğimiz goller vardı. Daha farklı olabilirdi. Oyunu kurtarabilecek pozisyonları ürettik, gole çeviremedik. Rakip kazanmayı daha çok hak etti." dedi.

Takımının ilk yarının sonundaki tabloya döndüğünü aktaran Denizli, "Ne kadar avantaj yitirdik veya kazanacağız. Şu anda üç büyüklerden maç oynayan sadece biziz. Bu sonuçları pazartesi daha sağlıklı görebileceğiz. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Gaziantepspor, daha akıllı işler yaptı ve kazanmayı hak etti." ifadelerini kullandı.

Denizli, Tabata hakkında yapılan eleştirilere de, herkesin Tabata hakkında görüş bildirebileceğini ifade etti. Tabata'nın, iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Denizli, "Son dönemde takım arkadaşları ile daha iyi çizgide. Tahmin ediyorum, çizgiyi yukarı çekecek. Takıma fayda sağlayacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

kaynak:Cihan Haber Ajansı

ne hesabı yapmış çok merak ediyorum

Hesap makinası istermisin hoca ??

Hoca sana güveniyom haftaya.

Sen bakma bunlara =)

Geri